Please don't let me go




Skjorta, Ginatricot/ Jeans, Cubus/ Skor, Skokällaren/ Halsband, New Yorker/ Ring, Bik Bok


All I want for christmas





Julafton spenderades med släkt och familj. Väldig rörig förmiddag men var grymt mys på kvällen. Självklart kollade jag på Kalle Anka hihi och mot kvällen blev det julbord och paketöppning. Ingen vanlig julafton. Men jag är nöjd med allt.
Nu taggar jag nyårrrr! Blir nog i huset med familj, släkt, bästavän och förhoppnings att Albin är med. Hoppashoppashoppas. Detta ska bli det bästa ever.


I'm here without you baby

Har haft en underbar jul med min fina familj och släkt. Har inte varit hemma på två dagar. Nu väntar jääääävligt mycket städning tills på onsdag. Jag orkar verkligen inte, menmen sånt måste göras. Musik får bli dagens räddning för som det ser ut nu.. så får jag jobba i timmar här, om jag ska komma någon vart.

Ska försöka blogga senare, om tiden räcker till. Alltså dagarna flyger förbi nu förtiden. Känns som man inte hinner med något alls. Åhhhhhhh jag saknar Albinnn och Linn och ja hela högen av människor!


Naaaaaaaaaajs




HEY SOULSISTER



Min bästa vän.



Jag har en vän som heter Linn. Hon är lite udda.Skiljer sig från mängden sådär. Fast hon är min bästa vän. Hon ser när jag drar på ett léende fast allting egentligen är sådär bra. Hon skrattar med mig.. åt mig för den delen också hähä. Hon tar min hand och torkar mina tårar. Hon säger ifrån när hon tycker något är fel för hon vill mitt bästa. Hon tar mig som jag är och tycker om mina brister för det gör mig till mig. Hon är som en syster den plutten. Jag vill aldrig förlora henne.

Vi har gått igenom sjukt mycket tillsammans. Kommer ihåg i åttan... alla gånger vi satt på skoltoaletterna och snackade och snackade och tårarna rann och alltid, alltid fanns du där. När vi tänjde på gränserna och fick våra föräldras tålamod att rinna över. När vi gjort som vi vill och skitit i vad andra tyckt. Alla gånger vi skrattat till magen vikt sig. Rixfm när vi var som galnast. När vi kännt längtan av varandra. Alla gånger jag överraskat dig med mina små presenter haha. Alla våra långa telefonsamtal. När vi sett varandra misslyckats men sedan klättra mot toppen igen. Alla kort och videosar vi gjort. Alla våra småtjaffs. Alla gånger vi avslutat varandras meningar. När vi varit på Liseberg, Böda och Köpingsvik. När vi städade hela ditt hus. När jag failade när vi lagade mat. Varje gång vi sovit brevid varandra och viskat fina ord i mörkret. Alla gånger vi gjort tvärtemot vad vi får. Alla gånger din familj fått mig att känna som endel av den. Alla gånger vi skrattatt åt varandra. Alla gånger vi har skojkäftat. Alla gånger vi suttit och snackat om killar.... listan kan bli hur lång som helst.

Jag är säker på att vi har så mycket kvar att bemöta och att detta bara är kapitel 1 av vår saga. Det är något speciellt med den flickan, något magiskt. Hon är en ängel. Jag älskar henne av hela mitt hjärta.






Taking chances



Don't know much about your life.
Don't know much about your world, but
Don't want to be alone tonight,
On this planet they call earth.

But what do you say to taking chances,
What do you say to jumping off the edge?
Never knowing if there's solid ground below
Or hand to hold, or hell to pay,
What do you say,
What do you say?



Club can't handle me



Hhähähähähä så kan det gå när Bexxx är gladis och har en kamera i handen. Var inte många seriösa bilder det blev. Fast har kommit på att det är mycket ruuuligare att vara oseriös Fast bara ibland. Alltså jag är ganska bra på att skriva onödiga saker har jag kommit på. Det var nummer två kommit på va? Jag kom just på att klockan passerat 12 och det är PÅSKKKKKK! Det var nummer tre jag kom på, fast bara 50% var sanning av det. Jag brukar inte ljuga, det är fult. Alltså jag har bara g i matte, det är förjävligt. Fast ne, nu orkar jag inte tänka på sånt. Det är julafton förfasen


GOD JUL HOTTIES.


Trying to forget




Får ganska många kommentarer om mitt hår. Många undrar om det är äkta, kan säga här och nu att allt sitter på min lilla skalle hihi. Alltså ja det är äkta Är inte så mycket för fejkhår faktiskt. För något år sedan hade jag hår till axlarna och klippte mig typ sådär två gånger i månaden. Nu var det ett rejääääält tag sedan jag trippade till frissan, dags att göra det kanske?! Har inte haft några planer alls på att få det såhär långt, har bara blivit så med tiden. I like it. Blir väldigt svårt slitet men tovor, herregud.. det ska vi inte snacka om ens en gång.

Säg till om ni vill ha lite hårtips och så, många har frågat efter det men har aldrig blivit av?


I'm on my way



Ohhhhyes, nu börjar det likna grejer! Ena hörnan av mitt rum börjar bli klart. I like it very very much Ska upp en New York tavla ovanför bäddsoffan sen så är det typ helt klar där. Ska intensivstäda tills onsdag, åhhh känns mindre bra alltså  Har typ hela rummet kvar och allt ska vara ute tills dess. Och jag menar..  jag tänker fan inte städa på julafton?! Fast verkar att det blir så i alla fall.

Ah men så ni vet, så försvinner mitt internet i sådär två veckor? Alltså ingen bloggning då. Men sen blir jag back on track ska ni se


Fashion the passion





Vad mer kan jag säga än, wow?


Beautiful nightmare




Allt kommer från Modekungen. Riktigt riktigt snyggt, och skulle lätt dra på mig outfiten.
Stor hiss till jackan och skorna!♥


I can't get enough



Coz I cant get enough, I cant get enough
I cant stay on the ground
I cant get enough, I cant get enough
This is taking me now

Idag är en sån dag som allt bara känns sjukligt bra! Nananana lyssnar på musik på högsta volym, inga läxor som behöver lägga ner tid på och lov om två dagar, jag flyttar, har underbara vänner, är kääääääär, julafton på fredag och taggar nyår nästa vecka.. kan inte bli så mycket bättre alltså  Kärlek på alltet!


Written in the stars


Jullov om två dagar!Wihooo  Vet ni hur sjukt bra det känns? Ingen skola, pfff så himla skönt. Ibland blir det bara för mycket. Äntligen tid till annat. Har typ varit upptagen 24/7 den senaste månaden, inte okej på något sätt.

Min säng hahaha! Jag älskar den, galet sköööööön och finns alltid där liksom. Tummen upp gånger 83213894!




Alltså jag klarar inte av den här kylan! Typ mysigt och lite så med snö fast varför är det så kallt?  Klarar verkligen inte av det kalla, hmm eller är det att jag tar på mig för lite som pappa&Albin alltid säger haha.. fast ne det är faktiskt kallt, helt seriöst istid.

Dåliga dagar. Okej alla har bad days då&då.. men tror de flesta också ger tummen ner för dom? Man får försöka stay positiv i alla fall. Även fast man ibland inte klarar det.


Ladiesnight



Hade en himla mysig kväll/natt med brudarna igår! Dock så var dom väldigt dryga när alla skrämde mig och Linn som var ensamma i huset. Handtaget drogs som bara den och det knackade asmycket. Så sitter jag där som en idiot sen och är vettskrämd hahah, och inte föränn idag så får jag reda på att det är töntarna som gjort allt. Alltså hahaha vilka fina vänner man har, fast ah det har jag.
Hihi ni får inga bilder på Bex den här kvällen. Men jaooo mysig kväll med mysiga tjejorrrrr!


Things get complicated

Nu känner jag mig slut efter timmars av städande, Alltså vad är detta?! Finns inget vatten i hela Kalmar. Det är inte okej på något sätt, jag som skulle ta ett varmt bad och allt innan kvällen. Men neeeeeej så blidde det inte, jag får förbli lökig och allt idag.

Vid halv fem drar jag mig mot Sandra och jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig. Som vanligt typ hehehe. Jag hoppas att det blir en kul kväll, det ska det bli!  För än så länge har dagen inte alls varit bra.




A cindarellastory




Ohja, uppklädd och stilig typ haha. Synd att det inte blev fler foton från igår på alla. Lite klumpigt sådär att ta med systemkameran. Men ah nu fick ni i alla fall se lite av hur jag såg ut. Upptäckte nu att mitt hår nästan är längre än klänningen, hmmm tecken på att klippa det typ? Har faktiskt funderat på att kapa det till axlarna i en page... fast nä, skulle jag aldrig våga. Ellerrrrrrr?


Just the way you are







Hahaha bara jag som tycker ICAreklamerna är så grymt sköna?! Det är något med dom som bara gör så man måste se fortsättningen hela tiden.
Hmmm ah det är nog bara jag.




Here we go again

Nu taggar vi morgondagen med Kalmars bästa tjejer! Får se om jag hinner slänga in något här imorgon, annars vet ni att jag tillbringar lördag kväll/natt/morgon med dessa tösar.

CYAAAAAAA, ha det bra.. det ska i alla fall jag



Bilder från september.


I can wait forever




Naaaaaaaaaaw, erkänn lite gulligt av mig?  Hihi hon fick ett par andra örhängen med, några med stenar. Och ett litet kort med lite gullig text sådäääääääääär. I en fin liten lila påse. Hähähäh jag älskar att ge folk presenter har jag kommit på. Om man vet vad man ska köpa.. kan vara en fördel På något sätt ska jag skrapa ihop lite pengar.. typ ta min gura och spela inne i staden. Ah fast ne, jag klarar mig utan den lösningen. Men ah, trippar in mot staden nästa vecka för att köpa massa presenter. Hihi, fast åh varför ska allt jämt kosta pengar. Jävla pengar.


This makes me feel better



Det här får mig att må bättre.

Ajdå, skulle kunna sitta här och skriva en bok om saker som får mig att må bättre. Upptäcker mycket lättare alla de där små sakerna som får mig att le än all ade där mindre bra sakerna.

Kärleksfulla kramar från någon som märker det fakade smilet man ibland sätter på facet. Komplimanger som betyder något. Små barn faktiskt hahaha. Överraskningar som man verkligen inte räknat med. När folk frågar hur man mår. När människor som inte hört av sig på århundranden äntligen hör av sig. När någon viskar fina ord i ens öra. Galna kvällar med polare. Att resa långt här ifrån. Sommaren gör mig glad. Hihi jag gillar att pussar för det är mysigt. Att skratta så magen viker sig. Att skämma ut mig med Linn haha.

Ah så det får duga.




I remember the sad part



Så grymt galet snyggt! Precis i min smak
Bild tagen: härifrån

Tralala ögongodis.


BECCIS VECKIS



Gahhh ingen klänning ännu, klockan är sju och festen är imorgon? Duktigt Becca duktigt! Nej men jag drar mig in mot staden till min kära kusin och snattar en klänning. Räddaren i nöden typ hähähäh. Ska också dansa med Fia&Fia, blondinerna ni vet hihi. Känner mig lite sådär utstickande med namnet Rebecca och brunt hår. Menmen, who cares. Ska också spela parodi på lärare, och jag kan inte replikerna. Alltså detta kan inte bli så mycket värre Hejs och adjö, vad sitter jag här för?!!!


All I need is you




Bästavän sov här inatt, hade sjukt kul igår. Alldeles för länge sedan vi hann umgås såhär. Men nu blir det en hel Linnvecka. Känns för underbart! Hon sover här på torsdag igen så drar vi oss mot julfesten. På fredag får vi se om vi drar oss utåt med Ajla&Tova och på lördag-söndag blir det ladiesnight! Så himla chillll vecka. Längtar som bara den.

Har haft lucia hela dagen idag Kändes helthelt OK hähäh. Efter lucian så shoppade jag med Linn i staden och tog senare en mysig fika med henne&Albin. Superhärlig dag!
Hahaha måste bara påpeka att min mamma är så himla cool
Ni tror inte hon spelar MIKROFONKÅT på högsta volym när jag kommer hem??!!! Haha så sjukt go är hon.


Jo, han är helt okej faktiskt



Tänk er att ni sitter med din pojkvän vid slottet och tittar ut över vattnet och man typ dör av kyla. Så ger han en liten julklapp. Och så öppnar du den och du typ dör av gladhet. Och världens finaste små örhängen ligger där i. Det upplevde jag idag. Åhhhh jag är så glad! Det är något speciellt med den där pojken alltså




I love the smell of it






Love is great, love is fine
Outta box, outta line
The affliction of the feeling leaves me wanting more

Cause I may be bad, but I'm perfectly good at it


I'd rather be with you

Så sjukt mycket kul vi har haft! Verkligen skitbra tjejer det här. Tack för allt. Ni är megasuperduper härligaaaaaaa. Är pepp på alla fler galenheter som väntar oss  
Love to you all.






We can do it all night

Hade en grymt bra fredag igår! Dagen gick på ett smäck. Fredagar är alltid så braaaa. Taggar nästa helg som är fullpackad och ska bli galet brabrabra. Efter skolan drog jag mig in mot staden med tjejerna. Sen gick jag runt med dom en sväng. Måste hitta klänning till julfesten på torsdag, think I know. Sedan träffade jag älskling och Rebecca och fikade. Myyyyyyysss.

På kvällen drog jag med tjejerna till puben. Haha vi åt middag alltså. Superhärligt var det, snackade om allt mellan himmel och jord. Haha träffade på en liten rolig engelsk skara där. På kvällen mysade jag med dom hos Jossebosse, alltså tjejerna, inte de engelska randommänniskorna.

Tralalala kärlek på dagen.


Tittuuttt, tjuvkik här dåva



Hähäh slänger in en liten tjuvkik på det nya!  Himla rörigt här i lägenheten nu. Renoverar huset och så. Har knappt varit någon där så lite kul för er som inte sett att få se lite. Har köpt bäddsova till rummet nu så nu jävlar kan vi tjejer ha rediga girlyyynights! Åh me like, längtar sjukt mycket 


The pieces is falling to place



You know it's right when only the sound of his voice raises your day.
When you continues eachothers menings.
When nothing else makes you more happier, than the feeling to know that he is all your.
I feel safe, free and like nothing in the world can stop me.
Us against the world.


No time left



MYSSSSSSSSPYSSSSSSSS! ♥


KISS N' TELL



Du är orsaken bakom varje extra hjärtklapp.
Du är orsaken bakom varje léende innan jag somnar.
Du är orsaken bakom pirret i min mage.

Nu ska jag dra mig mot drömmarnas värld och ännu en gång somna med ett léende på läpparna  
God natt snyggisar!


If I could breakaway



Ah men fasen vad den där tjejen snackar alltsååååå..... HAHAHA.
Ah men gav det ett försök i fredags att spela in ett videoinlägg, här ovan har ni resultatet.
Hähähäh bättre än inget, right?







Bexxxxxxx ger kärlek till Modekungens kläder!
Galet snyggt och lite sådär annorlunda på något sett, hihi en fet melike.





Rock your body down




Kan hända att det är konstiga färger på bilderna.



CIAOOOOOO! Åh bloggen och Bex har typ gått i ide eller något sånt ja. Känns ganska förjävligt, men har viktigare saker att göra. Det förvånar mig att statestiken var högre idag än vad den brukar.. härligt med trogna läsare  Så ah bara för att så kan jag berätta vad jag har gjort under helgen.

I fredags så skulle jag på fest men den blev inställd hela tiden hahaha. Drog mig mot dansen för sista raggaträningen, det är så jävla kul ska ni veta! Igår så hade vi uppvisning för ca 1500 pers. Failade lite här&där, men gör mig inte ett dugg eftersom jag älskade det hähä
Idag har jag hjälpt min familj med huset hela dagen, och pluggat den där himla kemin


Så ja, jag är väldigt upptagen.. nästan 24/7. Fast lovar att blogga när jag har tid och ork!


RSS 2.0