Boots med nitar och kristaller



Rattle boots // Nelly Trend 599:-                                                    Bilder tagna från Kenzas blogg.

Fann dessa underbara godingar på Kenzas blogg. Har letat runt som en dåre hela hösten efter ett par lägre boots som man kan ha till det mesta. Tycker om de där detaljerna som finns på många skor där bak nu, med nitar, dragkedjor.. eller vad man nu än har där. Dock har jag sökt klassiska mockabruna skor utan krimskrams. Men dessa skulle jag då inte tvekat att klicka hem om det inte vore för priset, lite väl saftigt tycker jag. 

Klicka HÄR så kommer du till dessa fina direkt.



Halloweenparty


Bild från halloweenfest här om dagen, städerska och rödluvan ska vi föreställa haha! Synd att jag inte har en bild på hela utklädnaden inlagd. 

Nu har äntligen mitt efterlängtade lov börjat. Eller ja efterlängtat vet jag inte riktigt. Kommer förmodligen vara tvungen att spendera näsan nere i boken i alla fall. Hade planerat att besöka huvudstaden, men det blev tyvärr inställt. Dock så åker jag till min farfar uppe i Värmland på torsdag. Men nu sitter jag här, så jäkligt trött så ska faktiskt krypa ner. Slänger in ett litet inlägg på inredningsinspo strax!

Godnatt världen!
xoxo
 

Cosy atumn feelings


Mixade ihop mig en hallonsmothie sent igår kväll. Världens bästa energikick och hur gott som helst! Mixa hallon, lite mjölk, någon sked vaniljsocker och toppa med värmda hallon. 

Kom hem från Hansa City för ett tag sedan med Irma. Himla mysig söndag med shopping och lite mat på IKEA. Ikväll ska jag träna lite med min kusin hade jag tänkt, haft några lugna veckor på den fronten, behövt strejka lite från allt har jag känt, samla tankarna.

Hade en av de bästa födelsedagarna någonsin förra veckan på tal om ingenting! Underbart underbara människor. 

xoxo

Traininginspo

 


Sådana här kollage gör mig så glad på något sätt, så bestämde mig för att klippa ihop ett eget. Har äntligen tagit tag i mitt liv och fixat mig ett gymkort! Aldrig känt sånt där behov av att träna, men har insett hur mycket bättre jag mår när jag rör på mig och proppar i mig nyttigheter i alla möjliga färger, men givetvis kombinerat med gottegrisen Rebecca. För mig handlar det inte egentligen så mycket om hur jag vill se ut, så länge jag mår bra och trivs med vem jag är så är jag glad. Just nu mår jag extremt bra. 

Kom ihåg att ta hand om er.
                                                                                   xoxo

Picture from stockholm


Bild från Stureplan när jag besökte huvudstaden senast med Josse. Underbar weekendresa! 

Nu tänkte jag röra ihop en sallad och sätta mig och fylla på min önskelista. 17 år i staden på söndag. Känns knappt längre när man fyller år, börjar bli gammal, haha nä. Nästa år slår vi klackarna i taket!
Bjudit hit lite tjejer på lördag för mat och mysigheter och fredagen spenderas med mina nära och kära. En fin helg att se fram emot!

                                                                              xoxo

Pretty little liars


Dagens - Stickad tröja, stuprörs jeans, höga stövlar, guldklocka och vinröda naglar. 

Ägnar kvällen åt Pretty little liars, already love it 

xoxo
 

RSS 2.0