Turn the lights off

Idag har jag studiedag! Vaknade vid halv ett .. haha skönt var det ialla fall. Har mest tagit det lugnt och umgåtts med min kära mamma. Ska städa lite grann och sedan bege mig mot min Albin. Spenderar förmodligen hela kvällen där, får se vad vi hittar på hihi. Nä nu måste jag skynda mig om jag ska hinna, puss och kram ha det gött!

Wantieeeees

Åhåhåhåhå så galet snygga shorts! Ska inhandla mig ett par usashorts som jag hittade i veckan... hehe när jag får pengar i plånkan då. De virkade shortsen hittar jag no where, någon som vet vart dom finns? Solkyssta ben och dom på.. mumsss! Ska även köpa nitar och sätta på ett par jeansshorts och slitna till dom lite. Ibland får man använda fantasin! Måste tillägga att spetsshortsen inte är något jag skulle tacka nej till heller neeeeee.

Insåg precis..................

.................. ATT DET VAR ALLDELES FÖR LÄNGESEN MIN GARDEROB SÅG SÅHÄR BRA UT!!!!!!!! 
Typ ångest när jag ser bilder, ohja nu ska halva gaderoben som vistas på mitt golv in i den där gaderoben. Önska mig lycka till. Tackar och bugar. Hejdå.

Sånt som känns bättre än annat

  • När man har råd att gå på resturang
  • Läxfria dagar
  • Känna sig älskad
  • Kramar som varar mer än en minut
  • Skratta tills man inte får luft längre
  • Överraskningar när man mist anar det
  • Inte komma ihåg när du senast grät
  • När hela familjen sitter runt matbordet
  • Att vara bättre än folk förväntat sig
  • När någon säger till dig att de aldrig vill förlora dig
  • Känslan av hur en kyss läker alla sår för en sekund
  • Att bli kallad vacker
  • Veta något som ingen annan någonsin får veta
  • Vakna upp och inse att du har timmar att sova
  • Göra en främling leende
  • När jordgubbar kostar en tia
  • En skön dusch efter en varm träning
  • Att se sin mamma skina upp i ett léende
  • Hålla i ett prov man fått högre betyg än g på
  • När någon får mig att känna mig uppskattad
  • Känslan när någon drar sin hand längs min rygg
  • Vinnande argument
  • Bevisa en smart person fel
  • Skita i hela världen och bara vara för sig själv
  • Handskrivna brev fyllda av kärleksfulla ord
  • Somna i någons famn
  • Umgås med någon som tycker om ens brister
  • När mobilen låter och man fått ett oväntat gulligt sms
  • Långa kramar från vänner som ser igenom en
  • Komma på svaret till något man gått och klurat på länge
  • Veta att du kommer att bli bra och allt blir okej

I can't stand on the ground

Stickad kofta, ärvd från Linns mammas haha/ Linne, H&M/ Jeansshorts, från Linn thihihi/ Spetsstrumpisar, H&M/ Skärp, Bik Bok

Såhär såg dagens outfit ut! Skönigt och enkelt men ändå snyggt. Massa ringar, blommig väska och tygskor till det  Skulle träffat mina tjejer och kollat film ikväll och bara myst. Ändrade planer så jag ska ha lite mysig för mig själv med solsidanmarathon osv tror jag! Är ledig imorgon och det känns för jäkla härligt  Träffar förhoppningsvis min fina pojkvän. Love.

Men yammieeeee

Sitter och spanar in lite kläder på nätet. Känns som det var ett tag sen nu jag slängde in ett inlägg om lite kläder. Vill ha så himla mycket men plånkisen ekar för den är så tom. Haha undrar vart alla pengar tar vägen. Tror jag fikar så himla mycket eller något i staden. Love på kläderna. Åhhhh så himla galet snyggt! ♥

Now i feeling so fly like a g6

Tovisen och jag! Tycker om den flickan.

Underbar dag måste jag säga. Spenderade gårkvällen hos Linn och allt var toppen. Alla har varit utklädda i skolan idag och vi blev bjudna på frukost vilket gjorde hela dagen mycket bättre! Har blivit fotade och har även haft en stund med mammisen och bakat. Och har också träffat pojken min. Skulle grillat med mina fina vänner också men blev tyvärr inte så. Så här ser en riktigt bra fredag ut! 
Natti, trött som bara den. Hörs förmodligen imorgon!
Slänger in en braig låt också hehe.

Spexdaggggg i skolan

Bilder: Sandra Törnblom och Melita Gredelj

Shhh bonden Becca på besök!

Linn, Tova och jag ska vara bönderrrrrrrr på spexet imorgon! Ska vara lite skitig och lite gräslig och ha en käpphäst osv också men ej taget på bild. Hade en förjävlig morgon rent ut sagt. Vaknade vid 4 och somnade aldrig om. Gårdagens sämsta humör släppte aldrig så vaknade med tusen tankar som kom tillbaka hela tiden. Men hejdå, allt i papperskorgen nu!
Hehehe nu är det så att allt känns megabra! Är supergladis! Ska till Linn och sova där och mysa hela kvällen och kom just hem från att träffat världens finaste själ. Han lyfte hela dagen måste jag säga. Han gör mig så himla glad den killen. Många trevliga och galet underbara överraskningar idag hihi åhhhhhhhhhhhh fan vad allt är bra nu 

Cuz I just can't get enough

Bilder från gårdagen med världens grymmaste Melli!
Har haft en skönig dag faktiskt!  Har spelat proffsgolf på proffsplan, ojojoj haha fast kan långt ifrån påstå att jag var duktig. Har även sjungit sönder min hals med Linn på en busshållplats och även varit i simhallen och även träffat min fina. Ganska mycket man hunnit hihih  Slängde nyss ett öga på klockan och den tickar iväg nu, bäst att jag sätter igång med min fackuppsats om andra världskriget. Hehe taggit värre, fast så var det inte så. Slänger in den braiga coldplay låten som vi gått och trallat på hela dagen, så det ska låta!

Ganska snajzigt det där va?

Åhåhåh så underbart fint, vill hitta lite pengar i plånkan och åka världen runt och köpa in massa nytt. Man tröttnar så lätt på det man redan har. Måste tillägga att jag älskar vår och sommarkollektionerna i alla affärerna, så mycket roligare att inhandla om jag får säga det själv!

Why's everybody so damn serious?


Packning i full rulle

Heheheh tre saker som jag måste ha med när jag åker iväg till Skåne nu helgen! Just det, ingen uppdatering. Ska på min barndomsvän Peters konfirmation så stannar där hela helgen. Så duktig som jag är så lyckas jag alltid glömma något viktigt som typ tandborste eller tamponger. Ni vet sånt man måste ha med när man behöver det som mest. Men idag, nej nu attans ska allt med.

H&M did got it!

Riktigt fina plagg från H&M. Älskar att gå i deras butiker för de alla läskande priserna och underbara kläderna! Håller ni inte med? Sticker in till staden i veckan och inhandlar min blommiga långklänning där i från för endast 199:- !!! Kommm till mammiii. Älskar skorna, alla byxdresser, blommiga somriga klänningar och alla tunikor. Mmmmmhm ska man äta upp allt kanske?

Don't mess with us bitches

Fin spegel och allt det dära  Linn är en fin en! Söndaggggggggg idag, söndagar som alltid brukar vara så bra. Detta är faktiskt en av de sämre. Men äschhhh upp med mungiporna nu! Tar på högsta volymen på bästa musikennnn och struntar i allt annat för en stund. Sånt gillar vi 
Ciaooooo ha det bäst!

Bilder från gårdagen

Ni är väldigt bra mina flickor.
Tack för en superhärlig dag!

I need you more than ever

Jag hoppas du vet, att du alltid varit min hjälte. Du har alltid varit den jag sett upp till. Du har alltid varit den som stått vid min sida no matter what. Jag tror det skrämmer mig, för jävla mycket.. hur ska jag klara allt utan dig i mitt liv. Jag hatar tanken av att varje gång jag träffar dig kan vara sista gången jag ser dig i liv. Jag hatar att se dig falla ihop framför mina ögon i tårar. Jag hatar att se dig inlåst i det rummet helt hjälplös. Jag hatar att våra bästa dagar är över. Jag hatar att jag aldrig sa det som aldrig blev sagt till dig förut. Jag ångrar att jag aldrig påminde dig oftare hur mycket jag faktiskt älskar dig. Det sista jag sa till dig var "vi kommer tillbaka". Jag visste mycket väl att det kunde vara den sista meningen jag sa till dig. Jag visste mycket väl att jag kanske kunde svika dig. Min största rädsla har alltid varit, oslagbart största rädsla, att förlora dom jag älskar. Jag är rädd, men jag antar, att det inte hjälper att visa hela världen hur rädd jag är. Jag undviker att tänka på det men tanken kommer tillbaka hela tiden. Behövde skriva av mig, men jag vet mycket väl att du aldrig kommer läsa det här.
Farmor ♥



Party rock anthem

Yeyeeee satte mig och började göra ett kollage för ett tag sedan med plagg från Gina och H&M! Försökte hålla mig till lite samma nyanser. Två butiker med bra priser, fast ibland lite tråkiga kläder kan jag tycka. Så här blev resultatet av det. Klockan börjar närma sig halv 1 nu och jag ska ta och bädda ner mig, är riktigt trött. Avslutar kvällen med denna låten! Riktig grym video och festpeppig låt. Haha passande när man ska sova... ne men den är bra! Själva låten börjar efter ca 1.40 min.

I can have this moment 4 life

Idag har varit en riktigt bra dag!  Åkte till Mönsterås först för att kolla modevisning. Sedan hemåt och direkt till staden. Där mötte jag upp Fia&Josse. Vi hade tänkt att ta en picnick i stadsparken. Haha försökte handla in en god picnick men slutade med dokenmat. Helt ok faktiskt!  Satt och stekte, fikade och snackade i några timmar. Har även hunnit träffa Abbe ett tag och mysa med mammi. Underbart!

Läskande

Ohhh så grymt snyggt  Man får själv lust att tatuera in något! Dock dröjer det tills jag gör, men har på känno att jag kommer göra det någon gång i alla fall. Väldigt snyggt med motiv och så, men jag kommer nog i så fall vilja ha något diskret och sågot som har en betydelse. Typ ett liknande som citaten här ovan  Gahhh helt galet snyggt! Hahah fast ändå, när jag tänker efter.. jag Rebecca Wikström, tatuera mig? HA, jag klarar inte ens en spruta.

Maxiklänningar i sommar

Åh vad jag sjukt gärna vill ha en maxiklänning. Har tänkt ett tag och funderar starkt på att ha en på skolavslutningen. Har kollat på en blommig en. Kolla dessa fina klänningar här uppe, nästan lite dregelvarning på dom! Du behöver faktiskt inte lägga ner så mycket casch om du vill köpa in en, har sett under 300. Ohhh så himla fint.

Vadå, vi är fullt normala?

Hahaha söta tjejer! Efter träningen och allt det däraaa. Så blir det när hur man tar cambilder är upptäckt, ganska kuligt faktiskt. Jag gick upp vid sex idag! Helt otroligt typ. Bara för att plugga lite matte haha.... och duscha. Nu är klockan tio över 7 och hur långt har jag kommit? Sitter fortfarande med handduk runt mig, ohja allt gick som planerat.
Får se om jag bloggar mer idag, drar nog till pojken min efter skolan. Hehe fasen, nu måste jag skynda mig, take careeee!

Vilse i bikinisar

Wiho solen är framme allt oftare nu och butikernas hyllor fylls av färger och vårkläder - och bikinisar! Hehe så smart som jag var så köpte jag endast en överdel förra året för 50:- som jag tyckte om mycket men var för stor. Men nu passar den och jag har ingen underdel. Sketasvårt att hitta en passande underdel. Funderar att köpa in en ny najsig bikini, båda delarna då förstås. Tyckte mycket om den blommiga i lila nyanser och den till vänster längst ner, dösnyggt!

Damn, I'm so in love

Nu ska jag ta och byta om till träningskläder så trippar jag mot sista discodansträningen på väldigt länge, ska köra stenhårt  Sedan fixelifix med en skön dusch och krämer och massa. Så där skämma bort sig själv ni vet, behövs då&då! Och så pluggpluggplugg, mattemattematte. Nationella imorgon, pepp som bara den!!!!!.. eller inte. Haha typ uppbokad kväll, fy, jag som hatar att ha allt planerat 

My favoriteboys

  • Känslan när man öppnar pesiänerna (hahaha fint stavat!) på morgonen och solen strålar ute 
  • Dunka musik på högsta volymen och låta alla galenheter visa sig.
  • Att ligga i Abbes famn och viska fina ord i varandras öron samtidigt som vi håller om varandra.
  • Kvällar framför grillen med stora feta släkten och alla skrattar!
  • Crazy nights med världens bästa tjejer
Mihihi gullig bild på mina favoritpojkar - Albin och pappa. Dom är typ det bästa, och mammsen också såklart. Har spenderat dagen i skolan, hos Josse och åter igen skolan. Puhhhhh skönt att vara hemma igen. Ska fixa lite grejer och bäddar sedan ner mig. Grymt trött nu!

What should I wear?

Sitter och kollar på avslutningsklänningar trots att det är med än en månad kvar. Men det är faktiskt lite. Kanske kanske att jag har hittat en som jag redan har här, men usch vad jag är trött på den traditionella vita klänningen. Skulle vara kul att bryta förgånde års trender med vita klänningar och komma med någon med färg i och ett par höga pumps till det. Den klänningen jag tänkt ha är vit och svart, tycker det är tråkigt. Har ni hittat någon avslutningsklänning eller är ni i full jakt på att hitta en?

Todays dresscode

Så såg jag ut idag! Lite nytt från veckan. Kom ju hem igår. Åhhh haha känns förjävligt att jag inte haft en enda sovmorgon på hela lovet... men men det har varit helt okej. Ser fram emot sommaren något otroligt mycket!
Lilla söta rara Binnbinn ligger hemma med halsfluss, så ska åka till honom i veckan och pyssla om honom tror jag. Hehehe gullig flickvän, ska baka kärleksmums också!
Nu ska jag ta tag i mitt katastrofala rum, känner ångesten krypa fram bara jag kollar på det.
DET SER FÖRJÄVLIGT UT!

Red hair

Cigarettes, high on life, up then down, fall in love, pray to god, sleepless nights, run with boys, the first kiss, expectations, disbelieving, see the sunrise, get hurt, cut your hair, drown in tears, hope for faith, party all night long, get up in weight, call your manboy, tatoo your body, escape from reality, make love, dance with your mirror, spend money, travel over the world, marry your prince, drink and drunk, let people down, realise something, turn your life up side down and then ofcourse red hair.

RSS 2.0