Fashionista

 
Chicsweet
 
Chicsweet by rebecca-vikstrom featuring a gold shirt





Attractive woman
 
Attractive woman by rebecca-vikstrom featuring knit tops

 



Slängde ihop två kollage med lite favoriter. Båda känns så jag, körde på en lite mer vardaglig och en mer åt det uppklädda hållet. Allt får jätte gärna flytta in i min garderob! Klicka på bilderna under om ni vill finna mer info om en särskild produkt. 

Nu ska jag få mig lite sömn efter en jättelyckad dag i Växjö. Fick hem mig en kavaj som lutar åt något mellan kräm och vit färgat. Super kap! Visar bild någon dag. Godnatt på er :)

Away to celebrate my cousin

Bild på kusintrion från julafton.

Sitter och dricker min trogna dryck te i min lilla soffa och dunkar lite musik, som vanligt haha. Ikväll väntas festligheter för att fira min kära kusin med hennes vänner. Känns så himla skönt att slappna av nu, spenderade hela går kvällen till att skriva klart en uppsats istället för att följa med min familj på skördefesten. Låter ju lagom kul... alltid sent ute haha. 

Precis bokat en spontanresa till Växjö imorgon med min vän Sofia! Älskar spontant, speciellt sådana små resor till andra städer bara för att bränna pengar och umgås. Nä nu får jag börja göra mig i ordning, får se om kameran slinker med och om jag tar några foton. 



Lazy tuesday

Bilder från min lilla romantiska dukning från helgen med mina tre underbara vänner. 

Krypt ner i mitt lilla bo nu, sängen. Inväntar Albin för en myskväll. Sånt där ruggigt väder ute nu men ändå så himla mysigt på samma gång. Älskar verkligen när man hör regndropparna mot fönstret och med en kopp te i handen. Men allra bäst när man får krypa upp i någons famn som värmer en med ens egna kroppsvärme. Så tillbringar jag denna kväll - täcken, tända ljus, en kopp te, en film på det med, men sist men inte minst lite manligt sällskap av den finaste killen jag vet. 



Lite kräftskiva



Äntligen fredag! Hemkommen med ett par nya höstskor, höga boots blev det denna gång, my new babes. Längtar tills frossingarna får pryda dem hehe. Ikväll ska vi då ha det bra! Det vankas den traditonella kräftskivan med mina nära och kära. Nu ska jag iväg på dansträning, alltid lika kul. Så skönt att vara igång igen efter sommaren. 
Yes kort och gott.

Trevlig fredagkväll på er!



Kickoff day


Snabb bild innan bussen till skolan i morse :)

Sitter invirad i mitt täcke och känner mig lite småkrasslig faktiskt. Överväger vad jag ska göra av denna kvällen. Ettorna har insparken idag så ganska mycket igång ikväll. Känns som en överskattad dag då vår dag var förra året. Men men bättre att göra något alls än att sitta här och ruttna så lyfter väl på stjärten och hittar på något kul trots allt!

Puss puss!


Hairinspo



Får en del frågor angående mitt hår så tänkte ge er lite tips på vad jag använder och lite annat smått och gott.

När jag duschar så använder jag i rutin dessa fyra produkter ovan. Först schampo från TRESemmé, då jag masserar in det i hela håret. Sedan tar jag balsam ( den vita flaskan ) och undviker att ha det i hårbotten, pga att håret i det fallet blir fettigt snabbare. Sköljer ur med ljummet vatten och är alltid noga med att inte få kvar resten då det kan se ut som mjäll. Produkterna från TRESemmé innehåller aloe vera och avocado oljor. 
Jag låter mitt hår självtorka halvt innan jag tar i hårinpackningen GLISS i hela håret utan hårbotten. Låter det verka ca en kvart tills jag sköljer ur det. Till sist sprayar jag Rainforest Radiace från The Body shop kring kaluffsett för lättare borstning efter allt torkat helt och hållet. 


Här är en riktigt bra video på hur man får till snygga lösa lockar!

Cosy sunday

 
 

Fixade naglarna på en salong för några veckor sedan, dock så har jag fransk manikyr nu.

Hemkommen från Skåne för några timmar sedan och sitter nu med min älskade dator som vi fått från skolan och kikar runt på lite allt möjligt. Ska ta tag i lite plugg hade jag tänkt och kvällsträna lite. Ja så ser väl kvällens planer ut, helt ointressant haha.

Försöker dessutom lägga över lite bilder från helgens sociala liv vilket inte alls vill som jag vill... Fullproppad fredag bestående av skola - shopping med mina fina tjejer - terminens första dansträning - fest i Rinkabyholm - sova hos pojkvännen, så kortfattat: what a wonderful friday!

                                                                         xoxo


RSS 2.0