Middag med mina fina





Hamnade i säng halv fyra inatt efter en galet trevlig kväll i Rinkabyholm med mina tjejer. Satt och bara pratade om allt mellan himmel och jord halva natten, helt sjukt stört skönt. Tackar för det! Känner mig ganska sliten idag så ska bara ta det lugnt och se vad dagen bjuder på under tiden.

Sitter just nu och kollar på biljetter till olika festivaler i sommar. Har bestämt mig för att jag ska på minst en, sommartaggad?! JA! Men om det är någonstans jag ska någongång, då måste det vara Tomorrowland, sinnes vad lockande det är.

Goodmorning sweethearts



Ungsbakade bröd med västerhavs och- räksallad, gravad lax, fetaost, och paprika blande det godaste jag ätit!

Har haft massa problem med internet under eftermiddagen så detta inlägg publiceras ganska sent. Hur som helst extreeeemt skönt att sova ut i sin egna säng efter att ha sovit i en hård soffa i en hel vecka haha. Har precis fixat mig lite käk och ska hoppa in i en varm dusch och göra mig i ordning. Ska antagligen träffa kompisar under kvällen eller så tar jag mig en myskväll och går på bio med pojkvännen. Let's see, blir en bra fredagkväll i alla fall trots fredag den 13, hoppas ni får detsamma!

SUMMERINSPO




Hittade mig två kollage med himmelskt snygga plagg! Hur kommer det sig att man alltid vill uppdatera garderoben när sommaren närmar sig? Så är det för mig i alla fall. Tänker ta och rensa lite och sälja på Tradera för att få in cash till lite nytt, får ju tänka ekonomiskt när det är tajt haha.

Alla kläder textat med svart är från älskade favoriten Top Shop. Som sagt, levde upp över all förväntan för mig, så värt. Och precis i min smak! Kunde spenderat timmar på varje plan. Anyway icke jag som satt ihop kollagen så här får ni länkarna till dem; Bild 1 & Bild 2

Tell me where you wanna go

Bild från midsommarafton -11,  shorts och solkysst, lovely!

Nu håller jag på och rensar massa inlägg här i bloggen så om ni undrar varför endel är borta så är det därför. Kom i alla fall igår hem från en vecka hos min kära farfar, skönt och komma bort ett tag! Har så sjukt mycket som ska hinna bli klart innan lovet är slut så sitter här med en stor läxhög som ska bli klar så jag kan ägna resten av lovet till lite annat.


Take care, så hörs vi snart igen!
Slänger in en hel go låt till er så länge.


RSS 2.0