Det där med kärlek..




Okej, jag läste ett inlägg på min fina vän Josses blogg om killar och lite så. Och damn, fick mig att tänka tusen gånger om. Riktigt bra skriver den tösen. Tänkte skriva ner mina tankar och lite så.

Jag har alltid, i alla år varit rädd tror jag. När jag var mindre var jag mest rädd för vad alla andra skulle säga och tycka. Nu handlar allt om besvikelse och sårbarhet. Jag är så grymt rädd. För att bli sviken. Tar tid för mig att låta någon komma mig nära. Jag är inte redo, att låta mig falla i någons armar som inte vill ta emot mig. Fälla tårar för någon som inte förtjänar dom. Låta mig få förhoppningar när jag ändå vet att i slutändan kommer jag stå kvar där själv. Ja, detta är jag rädd för. Att låta någon lämna spår i mitt hjärta men sedan vandra vidare.


Men jag tror att, det finns ingen som är perfekt för mig. Ingen för dig heller. Men det finns alltid någon för alla där ute. Någon som tar emot dig när jag faller. Förtjänar dina tårar. Jag har lärt mig att om man aldrig låter någon stiga in genom ens dörr, så kan du aldrig förvänta dig att du får reda på om just han är den som tar emot dig när du faller, och förtjänar dina tårar. Man får helt enkelt, bita sig i läppen.. och kämpa sig upp på ben som inte orkar bära en. Styrka är att låta sig träffas av verkligheten, falla ihop och sedan ha styrka kvar att lyfta sig.


Som Josse skrev, killar tänker med kuken.. och tjejer med hjärtat. Dock inte alla killar. Dock inte alla tjejer. Men efter mina egna små kärlekserfarenheter, så har jag insett att hitta en prins finns en ytterst liten chans på. Men sanningen är den att...

IN THE END, WE ONLY REGRET THE CHANCES WE DIDN'T TAKE. THE RELATIONSHIP WE WERE AFRAID TO HAVE AND THE DECISIONS WE WALTET TOO LONG TO MAKE...


I'm Moving away from here




Japppppppp, verkligen kass uppdatering  Men viktigare saker kommer före. Jag är i full gång med flytten nu och har ägnat helgen åt det, wiiiiiiiiih jag älskar vårt nya hus! Självklart kommer ni få se lite bilder senare i bloggen, men nu ska vi fixa lite där. Jag har just nu två hem så allt är väldigt rörigt.. mycket i skolan också  Men ahhh räkna med sjuuuukt dålig uppdatering under december i alla fall, tills saker har fallit på plats!

Hähähähä Bex älskar livet.



A confused moonlight



Model&editing: Rebecca Wikström              Photographer: Sofia Medelius


I like when you make me smile.
I like when you'll take my hand.
I like the way you make me feel.
I like the way you kiss my lips.
I like when you whispering in my ear.
But I don't like the way you make me confused.


BECCIS VECKIS




Jaaaaaaaaaaa så ser min helg ut! Var helt upptagen igår, så hade inte alls tid att blogga, hoppas ni har förståelse för det  Menmen, ska i alla fall försöka slänga in några inlägg nu ikväll. Hmm, brukar er statestik också vara som högst på söndagar? Så brukar det vara för mig i alla fall. Ah men igår hade jag en helt underbar dag och jag ser framemot morgondagen då jag får titta in i huset för första gången! Spännande spännande  Längtar supermycket, är helt upprymd.


Ikväll ska jag spendera tiden åt att rensa ännu mer, mysa med världens finaste mamma och slänga in något mer inlägg ja! Hähäh det låter toppen tycker jag. Måste också säga att jag har helgoa vänner


Hahahaha naaaaaw




HAHAHAH vilka gammla grejer man hittar när man rensar igenom hela lägenheten   Denna ehmm.. sminkhållare hittade jag. Haha den har legat och samlat damm de senaste åren, gjorde den i typ sådär fyran?  Gjord av ett mjölkpaket och lite så ja. Ohja, kreativ var man i alla fall, men hahaha gulligt skrivet där också. Det roliga var att när killar jag gillade när jag var liten frågade chans på mig sa jag ALLTID NEJ. Hoho vilken normal liten plutt gör det?  Var väl tvungen att skriva av mina känslor... på ett mjölkpaket, haha jag dör av skratt.


Nu ska jag ta fram en låda och sitta och rensa igenom den. Samtidigt avslutar jag kvällen med att sätta på filmen "The last kiss". Riktigt mysigt, bäddar in mig i massa filtar och en kopp te i handen






Lilla lady där








If it's lovin you want




Hähähä där fick ni lite av allt möjligt!
Lägg märke till att jag har en ny BEX DIGGAR! Me likeeee, känns enklare, snyggare och fräschare.
Så den signaturen blir det framöver när jag lägger in lite grejor jag diggar, så ni vet hihi.
Ganska förjävligt att inte alla bilder får plats... någon snäll sötnos som vet hur man ändrar bredden på bloggen?





Sometimes love comes around



Modeller: Rebecca Wikström(bild 1), Sofia Medelius (bild 2)


Såjaaaaaaa, ett smakprov där på vad vi fick ihop igår! Jodå, det blev helt okej.. dock så frös vi nästan fast där ute. Hahah mina händer var rödare än min jacka, och jo kära vänner... då fryser man. Vi hoppade in i en trappuppgång och värmde oss där inne smått. Men jag råder er att om ni någon gång ska ut och fota i snön, ha med er vantar  Blev också lite småfilmer, bakom kulisserna... fast ne hahaha dom får ni inte se!



Something is awesome





Haha whuuuuuuuuut?!
Kollar aldrig horoskop men tycker det kan vara lite småkul eftersom det nästan alltid har stämt in på mig. Men den här veckan, kändes helt fel. Tror nästan alla dessa pilar borde peka uppåt, eller ah.. nästintill


Written in the stars


Modell: Sofia Medelius

Då vareeeeeee onsdag, lillördag!
Ska nu dra mig utåt i detta snoppvädret och fota med tjejen här ovan, Fiaaaa. Och självklart får ni se resultatet senare. Hähä om vi inte fryser fast där ute. Hmm vad tycker jag om att snön har kommit? Ehmm ja ni, jag skulle verkligen inte tacka nej till sommaren.. men ah snöland får väl la duga. Ikväll taggar jag dansträning med Fia. Härliggggggt!


Through my Telephone

Nu ligger jag här i sängen och lyssnar på musik. Megachill.. Har inte alls hunnit blogga mycket men ja, tiden räcker helt enkelt inte till. Har haft en för jävla bra dag! En sjukt bra början på denna veckan. Hoppas ni har haft det lika underbart som jag!

Be that star you want to be








Skjorta - Pappas
Linne - Cubus
Halsduk - H&M
Leggins - H&M
Klocka - Ur&Penn


Körde på en mysoutfit idag  Drog upp håret i en boll lite sådär rufsigt med en varm och mysig halsduk runt halsen. Drog även på mig pappas skjorta, ohja ni kan hitta fynd lite varsom! Tänkte att jag kunde visa min make-up också. Skuggade ut mot ögonvrån. Ojojoj nu fick ni nästan en hel föreläsning om my look today

Bara för det slänger jag in ett minikollage på tre snygga bondeskjortor från Topshop, hiss därva!





NEW A'LA BEX





Har inskaffat mig nya smyckennnn! Kan inte annat än älska det. Verkligen Bexstyle på det  Hähä Hilda den plutten ville gärna se bild på det så slängde in lite pics. Snällt där dåva.
Halsbandet hittar du på Ur&Penn för 69:- och örhängerna på glitter för 79:-



RSS 2.0