A room for a princess


Detta underbara rum har jag ägnat min eftermiddag till för min ännu underbarare vän Tilda. Har mublerat om, trixat med fina detaljer så som citatet (Håkan Hellström) , mysiga kuddar och filtar, hyllor osv. Och kolla hur fint det blev, ett rum för en prinsessa! Dock sitter jag här i min egna lya och suckar, skriker efter en förändring jag med men vet inte vart jag ska liksom. Nå väl, en walk in closet skulle man ju då inte tacka nej till i alla fall.

Typ så här:

Nog om inredningsprat. Imorgon ska bli en förbannat bra dag! Och det har jag bestämt redan nu. Kortare skoldag följs av rugby, vidare mot festligheter in på natten. Grymma människor, grym stämning och grymt glatt humör!

                                                                              xoxo


Candles and blankets


Jag har aldrig gillat att läsa och nu har jag ännu en gång skjutit upp det, så nu har jag en hel bok att läsa ut på två dagar haha. Hur tänkte jag där? Jag tänkte nog inte. Och bättre blir det inte av att den är på engelska dessutom. Gör det bästa av situationen... tänder ljus, gurrar ner mig i min soffa med filtar och kuddar, hörlurarna i med mina favoriter på play. Och choklad såklart.

Det är det bästa med hösten helt klart, allt mys mys mys. 

RSS 2.0