Club can't handle me




Only just a dream



Grymmmm är han!
Har varit min drog hela dagen hähäh ♥


Svar på tal



Hmmm, så var det för mig med förut. Fixade och trixade i mallen så här syns i alla fall allt nu  Fast det är ju meningen att det ska vara så för alla så får försöka rätta till det igen. Tack Naila!


Your my sweet love



1. Kakifärgad blus - Monki // 2. Persikofärgad blus - Monki // 3. Svart, transperant blus - Weekday // 4. Vit blus - Monki // 5. Gammeldagsrosa blus - Weekday // 6. Kakifärgad, kort blus - Monki //


Här har ni 6 stycken snygga skjorttips  Min favorit är nummer 2, vilken är din?


Mina favoriter



Hade en underbar dag med mina favorit kusiner Tina&Melani igår  Är som mina egna systrar! Shoppade och åt mat och shoppade lite till och skrattade. Megaaaaaaaamysigt måste jag säga! Fick med mig en skjorta hem. Hahaha jag är ganska så dålig på att spara pengar känner jag. Fikar och käkar i staden varje vecka om inte flera gånger i veckan. Not good Bexxxx. Men i alla fall, jag tycker om er väldigt super duper mycket ska ni veta pluttisar


Desert walk




Can I get a hand in the air, just walk over here
Everybody get your hands up in the air nananan

Nu dunkar Melli och jag den här låten i högtalarna och har intressanta samtal på msn, myyyyyyyyyyyyys!  Fredag imorgon och den ska bli grymt bra! Helt uppbokad dag med massa najsiga grejer. Försöker blogga något mer då. Nu ska jag snart bädda ner mig hihi


Jag kommer, jag är kär



Hade en superbraaaaaaaa och galen kväll/natt med tjejerna igår! Den bästa på länge. Vaknade förvånadsvärt väldigt tidigt idag och skuttade med Hilda mot stallet  Blir själv förvånad.. jag red HAHAHAH Becca.. rida häst.. ganska kul om ni föreställer er det själva.

Väl hemma så upptäckte jag hur grymt trött jag var. Så bestämde för att bara ha en mysdag hemma hela dagen. Och så blidde det. Bakade faktiskt med mammi hihi. Dessa utsökta kakor här ovan. Hahahaha låter bara fjantigt när jag försöker skriva utförligt så nääääääää hähäh  Vi bakade fett goda kakor! Det lät bättre. Fast ne, fast skitsamma.


Sammanställning klar!



Nu har jag sammanställt resultatet av röstningen och så här blev det  Alltid kul att veta vad ni andra tycker. Kommer säkert ha fler omröstningar fast om andra grejer. Så klicka gärna på det du tycker då!





www.nastygal.com




Så galet snygga outfits! Älskar hela högen. Checka deras hemsida. Riktigt grymma grejer har dom. SKulle inte tackat nej till något av det där.


Tonight's gonna be a good night



Förlåt för ursel update, nu när det är lov och allt. Ah men i alla fall hihi dagen har spenderats med två supeeeeeeergulliga pensionärer, faktiskt. Har fikat och lärt dom smsa och typ kollat bilder och allt. Ohja man kan umgås med folk i alla åldrar!  Mina polare, Elisabeth&Ingvar... fifaaaaaaasen så coola! Hon skickade ett sms till sin man "det går åt helvete för mig!" till sin man. HAHAHAH söt or what? Asså åt helvete med att smsa.


Nu ska jag dra mig till Rockneby och träffa mina vänninor hihi! Ojoj, utmärkt språk du använder Fröken Rebecca. Taggar som bara den! Humöret har varit bäst hela dagen. Nu ska jag dansa hela natten lång och skrikaaaaaaaa massa och skratta galet mycket. OHJAAAAA DETTA BLIR EN BRA NATT!


Just the way it is





Jag lovar er att ni verkligen inte vill se mig åka skidor. Får allllllltiiiiid åka i barnbackarna medans alla andra åker i dom dära stora. Hahaahahah sweeeeeeeeet ju! Fast neeee, lyckas ens inte hålla mig på benen där heller. Och dom där liftarna får mig typ att lipa.. dom är läskiga. Så ahhhhhh zero points för mig där!



HAHAHAHA skulle ni säga om ni såg mig. Hockeyspelare skulle kunna använda mig som pucken typ eftersom jag ändå alltid spenderar min tis på isen, right at my back! RAMLAR ALLTID PUNKT PUNKT PUNKT. Kommer ihåg när jag var mindre en gång så var vi i ishallen med skolan. Allt verkade så fri d och fröjd för jag hade fotbollsmålet att hålla i. Rätt som det var kom en liten plutt fram åkandes till mig... och PUTTADE MIG??!!! Jag ramlade på min arm och stukade den och storbölade, verkligen storbölade inför hela skolan  På kvällen skulle jag på mitt första disco ever... med bandage runt hela armen. Sedan dess har ishallen inte varit omtyckt hos Bex. (heheh fast inser ju att det var jag som var.. är.. dålig heheh)


Plus att snö är - kallt, och då fryser man, och att frysa är inte skönt. Och man halkar ju bara hela tiden. Och det är mörkt uteeeee. Och ah det är ganska vackert också.


Need to take chances








Bilder från nyår 2010!

Snackade nyss med lilla Linnnnnn i telen. Myspyssss! Kanske ska åka skidor med hennen&Hilda på söndag... vafan har jag gett mig in på tänker jag nu?...  Ah men i alla fall så har dagen spenderats i staden typ. Har träffat älskling och fikat. Vi ska förhoppningsvis kolla på bio imorgon sen sover han här. Ska bjuda honom faktiskt heheh gulligt där!

Nu har mamma och jag målat varandras naglar. Ganska så najssssss faktiskt. Jag tycker om den tösen. Lilla mamma. Hon är så söt hon. Vi ska ha en sån där awesome kväll med bara mamma och dotter om ni hajar? Sånt behövs och gillas alltid!  Kärlek till henne.


It makes me happy



Åhhh blir verkligen så sjuuukt glad för de fina kommentarerna ni ger mig  Tack!





Baby it's a wild world


Hemkommen från en underbaaaaaar tripp till Skåne! Har hoppat runt här&där, nä men typ  Har varit på lite olika ställen, umgåtts med min kära vän Peter hähä, spelat xbox.. faktsikt kul, kollat massa filmeeeeeeer.. ah typ det. Megaskönt att komma från det vanliga liksom  Nu taggar jag ett helt awesome lov, superlängtaaaaaaaat!

Nu hade jag tänkt att lägga mig. Men kom på att jag inte var trött. Så får nog tänka om. Heheheheh. Ska lägga mig i sängen och lyssna på musik hela natten lååååång... heheh typ.


Get outta my way




We'll get it through



I put my faith in tomorrow
And try to sleep for a while
Maybe a new day will follow
That'll make it alright

Kämpar för oss.
Jag älskar dig.


Hahahahah



Hahaha sitter och små ler åt alla knasigheter på facebook. Hmmmmmm fb är vekligen ond ibland. När man som minst egentligen behöver det är det där man spenderar tiden typ. Inte okej på något sätt. Haha men back to what we talked about. Känns som man får reda på allt om allt och alla där. Inte okej där heller.

Vet inte hur många gånger jag sett heeeeeeeeeeelt onödiga grejer där. Det mesta är onödigt där men i alla fall. Typ översvämmningar av kommentarer på folks statusar. "jahaaaaaa så jävla kaxig du var bakom skärmen då kom hit istället så ska du få se blablabla"... "Du är falsk, äcklig och ful! blablabla"..... hahah är det okej att skratta lite smått åt det hela?

Eller typ om någon kommenterar "söt:)".... "du är sötare!:o"....." du är sötare än mig!!!"...."dududu är den sötaste".... "jag är ful, du är söt". Hmmmm jag tror folk fattade redan vid första kommentaren?


Facebook är allt lite knasigt ibland


Hejdå Kalmar, hej Skåne!



Drar miggggggg exakt nu! Ciaooo ha det underbart, vi hörs efter helgen


She really like it



Sjuuuuuuukt skön låt.

Nananan when his lips touch mine, it feels so damn good nanana


Tyck till nu!




Kom igen nu! Svara gärna så jag får reda på vad ni tycker  Vad tycker ni? Ska jag ha fler sånna här röstningar oftare? Alltid kul att veta, så kanske något att fortsätta med om det är omtyckt.


When the stars go blue






Tema: Syskonkärlek
Modeller: Linn & Emmy
Fotograf: Rebecca (jag)

Åh dessa tre bilder är jag supernöjd med! Så himla vackra systrar Lika som bär tycker jag dom är faktiskt. Togs i sommras när solen lyste. Vad hände med den liksom? Typ spårlöst försvunnen. Hoppas verkligen den dyker upp väääääldigt snart.


Åhhhhhhh och dom där jävla läxorna. Har ägnat hela kvällen åt att att plugga typ och känner mig mer än redo för sängen nu Väntar på ett vääääääääälbehövt lov. Snälla, kom fort.. jag behöver dig nu...


Who's that chick?



SENASTE
1. Kompisen du träffade: Linn hihi
2. Personen du pratade i telefon med: Albin
3. Du fick SMS av: Älskling
4. Du kramade: Linn

IDAG

5. Kläder:  Millitärgröna tights, tröja och klackar
6. Bättre än igår: Mycket bättre dag idag

IMORGON

7. Är det: dags att välja gymnasie för mig
8. Planer: Hatar att planera
9. Något tråkigt som händer i morgon: Vi får väl se

FAVORIT
10. Nummer: 2
11. Färg: röd
12. Årstid: Sommar heltklarttttttt!
13. Saknar du någon?: Ja, way to much
14. Humör för tillfället?: Tummen upp

FRÅGOR OCH SVAR
15. Det första du gjorde i morse?: öppnade ögonen.. typ?
16. Vad åt du sist?: Glass hähä
17. Vad irriterar du dig på?: saker ingen annan irriterar sig på typ haha
18. Tror du på distansförållanden?: Visst det det funkar! Men tror dock det blir svårt i längden
19. Vem tänker du på just nu?: Olika
20. Tror du att personen tänker på dig med?: Kanske, kanske inte
21. Vart reste du sist?: Tyskland
22. Vad gjorde du igår kväll?: Var konfaledare 
23. Liknar du din mamma eller pappa?: Båda till utséendet och till personlighet med
24. Ler du ofta?: oftast varje dag
25. Välj en: kärlek, skönhet, kreativitet?: kärlek
26. Önskar du dig något när du ser en fallande lättt stjärna?: Sett en gång, önskade
27. I vems säng sov du i igår natt?: min
28. Vilken färg har din tröja?: grå

SORG
29. Har du någonsin gråtit tills tårarna tagit slut?: Ja 
30. Har du någonsin gråtit dig till sömns?: Ja
31. Gråter du när du skadar dig?: Brukar skratta hahah 

GLÄDJE
32. Är du en glad person?: Jaoooooooo!
33. Vad gör dig glad?: älskling, mina vackra vänner och min kära familj
34. Önskar du att du var lyckligare?: nej
35. Är lycka överskattat?: Verkligen inte
36. Kan musik göra dig glad?: Musik är min räddning

KÄRLEK

37. Har någon annan än din familj sagt "Jag älskar dig"?: Ja
38. Har du någonsin sagt "Jag älskar dig" och menat det?: Klart jag har
39. Har du en flick/pojkvän?: Ja
40. Är du nöjd med det?: om jag är!
41. Är du kär?: superdupermegakär

HAT

42. Vem hatar du verkligen?: ingen?
43. Har du någonsin gjort en hat-lista?: Nej
44. Är du en mobbare?: nejsssssssss hihi
45. Har du varit så arg på någon så du börjat gråta?: Ja det har jag
46. Har du blivit sviken någon gång?: Ah

SKOLAN
47. Gillar du skolan?: Kan jag inte påstå
48. Favoritämne?: Bild
49. Värsta ämne: kemi och spanska kan gå och ta sig
50. Är skolmaten godare än på din tidigare skola? samma skola hela tiden hihi!


You can't break a broken heart



Onsdagar är så yeah yeah wow wow.. faktiskt. Slutar tidigt, chilla lektioner och dansträning på kvällen  A W E S O M E! Ska nog skämma bort mig själv ikväll med en låååång varm dusch och massa andra girlstuffs. Sånt är alltid mysigt! Kom just på att det var ett braaaa tag sedan jag tävlingsdansade nu. Fia&jag ska ta oss till SM har vi bestämt. Vi siktar nog mot det 2012 hoppas jag hihi.


Sitter nu och dunkar musik på högsta volym. Ska nog börja ta tag i mitt liv lite smått. Så himla mycket ska göras men ändå sitter jag här. Ganska typiskt va?!  På fredagen ser det ut som att jag drar mig mot Skåneeee och spenderar helgen där.


TOPSHOP LOVER




A song i love to sing




Tre bilder från sommaren på mig och mina två kära vänner Josse&Fia.
Knasiga, snygga och heeeelt normala!  


Åh vad jag vill ha sommar nununu. Riktigt underbart var det  Vi bodde i en stuga på norra Öland. Hade myskvällar med tända ljus och en kopp te i handen och satt och snackade i fyra timmar varje kväll utan slut... typ. Gick kvällspromenader i våra minishorts och solbrända ben. Åkte till Böda och stekte på stranden. Fybubblan vad härligt! Står verkligen inte ut med den här kylan mer  En dag närmare värmen för var dag som går, får trösta mig med det hehe...


It's kind of cute



Igår var det alla♥dag.. den bästa någonsin faktiskt! Spenderade den med underbara vänner, världens finaste familj och en pojkvän som nog måste vara den gulligaste på den här planeten. Fick en fin ros med er urgulligt kort och blev bjuden på middag inne i staden. HUR MYSIGT?! MEGAMYSIGT! Fick ett silverhalsband med en hjärtberlock med love inristat. Alltså ibland har jag bara lust att hoppa på den där pojken och bara gahhhhhhh. Så himla söt är han.

När jag kom hem möttes jag av nybakade bakelser som mamma gjort så tog en mysig fika med min kära familj. Fick strumpor och ett mjukishjärta där det står i love you.. naaaaaaaaaaaaaw!

Kärlek på dagen, kärlek till alla.


IT'S EASY TO PRETEND



Hade en superbra kväll/natt med mina klasspolare i fredags!  La mig vid halv 4 så har varit ganska så trött. Nu sitter jag här och har högsta volym i högtalarna. Ska bara ta det lugnt idag, har massa skit till skolan. Inte pepp alls på att sitta och plugga.....






I will show you victory




I fell for you



Jag älskar när du ler mot mig. Jag älskar ditt gulliga skratt. Jag älskar när du håller i min hand. Jag älskar när du viskar fina ord i mitt öra. Jag älskar när du håller om mig. Jag älskar att driva med dig. Jag älskar när du är så där trött och blir som en liten nallebjörn. Jag älskar när du kittlar mig fast att jag säger slutaslutasluta. Jag älskar att ingen annan än du får mig att knorra så där mycket. Jag älskar att ta promenader med dig. Jag älskar när dina läppar är mot mina. Jag älskar när du ringer bara för att se hur jag mår. Jag älskar när du stör dig på att jag aldrig hör. Jag älskar när du drar din arm längs min rygg. Jag älskar att höra dina andetag. Jag älskar att ligga i din famn. Jag älskar hur du luktar. Jag älskar att vara nära dig. Jag älskar den kärlek du ger mig. Jag älskar hur du delar med dig när jag fryser. Jag älskar när du föröker skrämma mig men misslyckas totalt. Jag älskar hur du får hela mig att pirra. Jag älskar hur du får mitt hjärta att slå snabbt&långsamt på samma gång. Jag älskar när du skrattar åt mig när jag inte fattar när jag är knas. Jag älskar hur du får mina bekymmer att inte existera. Jag älskar när du tittar mig djupt i ögonen. Jag älskar när du kysser mig på halsen och jag får ryck för det kittlas. Jag älskar hur du får mig att kämpa. Jag älskar hur du får mig att inte ge upp. Jag älskar hur glad jag känner mig när jag är med dig. Jag älskar varje andetag jag tar med dig. Jag älskar varje sekund med dig.

Jag älskar dig Albin.


I think i



Jag suger, verkligen suger på att hålla ordning och reda!  Hittar typ aldrig saker jag ska ha när jag verkligen måste måste måste ha det. Så jag kände för att ta tag i mitt rum och börja fixa. Bra där Bex!

Nu sitter det massa gäster i köket och skrattar för fullt. Måste nog trippa dit och vara lite social  Har lagat middag med min underbara mamma och gått en lååång promenad. Supermysigt och superskönt!








Okej typiskt mig är att när jag hittar en låt som är bra så kan jag inte sluta lyssna på den så jag lyssnar om&om igen tills den inte längre är sådär bra. Haha dålig ovana kan man säga. Men nu har jag städat mitt rum som sagt  och jag tycker den här låten är tummenupp för städning! Så ett tips är att sätta på den när du också ska städa 


Just the way you are


Kollade igenom arkivet och hittade den här texten som jag skrivit Hoppas någon tar åt sig..


Alla har vi dom någon gång under livets gång. Och kanske har vissa dessa i bakhuvudet varje dag 24/7. För tjocka lår, putmage, stora fötter, ful näsa, fräknar, för smala armar, gula tänder.. ja, listan kan göras lång. Det jag kommer skriva nu har ni säkert hört tusen gånger, men läs det några gånger och känn själva hur klokt det låter.

Orsaken till komplex tror jag ligger i dåligt självförtroende eller dålig självkänsla. Kanske handlar det om dagens ideal?

Men till vilken nytta? Kärleken kommer knappast när du har opererat näsan eller gått ner 5kg. Du får heller inte fler vänner. Du blir inte mer älskad av din omgivning efter tandställningen eller drar in din mage när du går. Älska, är ett ord som innebär så mycket mer än det. Du blir älskad för den du är, just den du är. Ingen är så som dig. Du är unik och helt fantastisk på ditt sätt. Det är allt för många på den här runda planeten som går miste om den här kunskapen. Det är viktigt, verkligen superviktigt att du vet att du duger precis som du är. Det tog sin tid innan jag insåg det. Men tro mig, du utstrålar en helt annan energi när du själv tror, eller vet kanske jag ska säga.. att du är vacker. Ingen är sig den andra lik. Och jisses, det ska vi vara glada för.

Men varför inte lära sig gilla det som är "fel"? Istället för att fokusera på allt det dåliga så kan vi väl fokusera på allt positivt och det fina med våra kroppar? Alla är skapta olika, du kanske hatar din stora rumpa medans en stor rumpa är många tjejers dröm. Eller du kanske hatar din fräkniga kropp eller dina breda höfter - medans vissa skulle göra vad som helst för att få det.

Använd energin du lägger på att hata din kropp till att lära dig att  ä l s k a  dig själv istället. Acceptera dig själv och acceptera andra. Tjock, smal, lång, kort, hårig, små/stora bröst, finnig, storfotad... vi är alla fina som vi är. Sitter jeansen för tajt så är det inte du som är för stor, det är jeansen som är för små! Vi vet inte när vi dör, så ta förfan vara på vad livet har att erbjuda.



My arms are your home







Don't mess with the devil



Ohhhjaaaaaaa nu taggar jag morgondagen som är fullbokad  Hähäh kommer att komma till skolan som en liten ond djävul! Lovelovelove it. Har alltid bott en sådan varelse inom mig.

Jaaaa men imorgon är det fredag och fredagar avgudar jag! Efter skolan så ska jag fika med Albin sen så ska jag dansa och sen så ska jag iväg till Rockneby och ha en grym kväll med mina klasspolare  Kan knappt bli bättre! Lördagen spenderas med familjen och massa folk och middag på kvällen. Myyyyys!


Can't get enough





Love that feeling ♥


There's a place for us



Me sweet bed. Bara för den är så sjuuuukt skön. Har en öppen famn hela tiden som man alltid kan räkna med. Jag sover riktigtriktig braaaa i den haha, kände att ni ville veta det  

Musik. Kan verkligen inte leva utan musik. Musik direkt när jag vaknar, musik innan jag somnar... typ sådär 24/7. I lööööv it! Tror inte jag är den enda heller.

Att knasa till sig. Det är ganska knasigt om jag får säga det själv... även kuligt!

Fikastunder inne i staden. Jag älskar mysiga fikapauser inne i staden med mina fina vänninnor hähä och med världens vackraste pojkvän är inte heller så fel.

Pratstunder. Om jag är pratglad så herregud vad jag kan prata på om allt, onödiga saker som seriösa saker. Ganska så najs faktiskt, alltså att snacka på med någon i timmar och ändå inte tröttna.


Wherever you will go



Här har ni alla parfymer jag har  Om ni undrar vart jag har köpt dom och vad dom heter är det bara att fråga! Har fått de flesta faktiskt. Parfym är ganska najs tycker jag hähä. Den dyraste på ca 800:- och billigaste på ca 50:- .


Where you wanna go



Uschuschusch för spanska. Låg där i min sköna säng typ lääänge igår och proppade i mig helt onödig fakta som var ute redan idag. Toppen! Jaja.

Nu ska jag ta en skööön dusch och bara ta det lugnt hela kvällen. Funderar starkt på att mysa till någon film. Sånt är så himlaaaaaaa behövligt ibland  Imorgon trippar jag mot staden för att köpa djävulvska saker mohahah. Ska ha någon utklädnadsdag i skolan på fredag för alla hjärtans dag typ. Och ja djävulv blev det visst hihi, hela klassen som djävulvar och änglar... naw vacker syn


Tell the world all about it




New vs Old








Äntligen ny och fräch design! Blir lätt att man tröttnar på det efter man haft det ett tag. Men nu är jag riktigtriktigt nöjd! Har faktiskt varit nöjd med de flesta jag haft  Känns kul med förändring. Har ändrat teckensnitt och färger. Och ja bakgrundern&headern då. Hoppas ni gillar det lika mycket som jag

Har ni önskemål eller bara vill säga vad ni tycker är det fritt fram. Jag bitts inte. Svara gärna på frågan om ni vill.




You left me breathless


Modeller: Linn&Rebecca(jag)
Fotograf: Emmy

Ouupps
, vad hände med min uppdatering? Den sjönk flera tusen meter under vattnet typ. Fast nä, jag har haft fullt upp med annat  Drog mig mot älskling i söndags och var där hela dagen. Vad gjorde jag igår?! Herregud, mitt minne.. jag är helt helt seriöst senil. Inte okej vid 15 års ålder


Jag har jobbat på en ny design, hope you like it hihi. Kul att min mobil dör varje natt (där jag har väckarklockan) så jag vaknar 20 minuter innan jag måste iväg och dessutom när man har två prov..... nefyfan Becca, en gång sen.. alltid sen Stod typ på pannan min redan när jag låg i mammas mage......






Summermemories






Too little too late

Det här får mig att gråta.
Jag börjar lätt gråta när jag tänker tillbaka hur endel saker har förändrats eller när jag tänker på att jag i framtiden kommer förlora endel jag älskar på vägen. På så sätt har jag nog intalat mig själv att leva i nuet, och det föröker jag göra. Jag gråter aldrig när jag slår mig, kan hända. Jag gråter när saker känns jobbigt och jag känner mig svag.


Mina rädslor.
Min största rädsla är att förlora dom jag älskar, det har det alltid varit. Även att bli ensam kvar, eller själva känslan av ensamhet. Jag är sjukt mörk och höjdrädd. Jag kan inte gå själv i skogen hahahahah dom är faktiskt läskiga. Jag är rädd för döden. Jag är rädd för ormar&hundar. Jag är räd för när ballonger spräcks. Hmm jag är nog rädd för ganska mycket men älskar att utmana det.


Min favoritplats.
Jag har många favoritplatser. Men det absoluta är nog ändå Böda. Spenderade världens bästa sommarnätter där. Jag älskar människorna, jag älskar livet som finns där, jag älskar all frihet, jag älskar allt med den platsen. Stränderna om nätterna, slår allt. Såg mitt första stjärnfall där och önskade mig. Den slog in,, mohahha lite coolt. Nej men själva känslan, svårt att förklara. Man bara, lever livet.


FASHIONKING





I found a reason



Hade en grymt bra kväll/natt med tjejerna igår! The mode was on  Dock blev det inte mycket bilder alls men slänger kanske in några senare. Har gäster här hemma nu så ska dra mig mot dom och vara social en stund  Har precis tagit en lååååång och vaaaarm dusch. Så galet skönt!

Tack för gårdagen alla, mycket trevligt hähä ♥


A walk to remember



A walk to remember är en film jag rekomenderar starkt för alla att se. Så sjukt bra, fick tårar. Och när jag får tårar till en film, då är det verkligen något bra.

Handlar om skolans populäraste kille som verkligen är the bad boy och tjejen i hans klass som ingen speciellt brytt sig om. Helt oväntat så... äsch ni får se den istället! Kärlek är vackert :') Naaaaaaaaaaw.




Shooting star



Får se hur mycket jag hinner imorgon. Har bokat in alldeles för mycket, typiskt Becca där va  Men ser i alla fall emot en grymt kul kväll imorgon. Fredag, och jag drar mig mot Fias sweet sixteen, U N D E R B A R T!


Lördag
, mysmorgon med tjejerna. Sen trallar jeg hemåt, får se vad som blir av. Jag hatar att planera haha


Sunday, och Albin&jag har två månader tillsammans! Shit, tiden flyger iväg. Hoppas inte söndagen gör det, kan ligga i  hans famn i timmar och tröttnar ändå inte. Åh vad jag tycker om honom, min pojke.






A perfect lie baby




Vad kul man kan ha då




Ojoj vilken otroligt social tjej som sitter och fjantar sig framför kameran.. fast nä hehe. Har spenderat hela dagen i Emmaboda med Linn  Vilken sjukt bra daaaaaag, helt kär i den. Riktigt roligt, har inte skrattat så mycket på länge. Har dessutom inte gjort bort mig så mycket på länge alltså hahah, just happens to us

Hade musikalskit på kvällen i skolan också, så har knappt varit hemma. Förklarar varför jag bloggar så sent


Fem saker som händer mig ofta

Fem saker som händer mig ofta.

Jag inser att jag måste på dass när jag är så långt ifrån ett sånt ställe som man kan vara. Och självklart så är inte skogsalternativet något bra alternativ för mig för ... nä skitamma nu går vi inte in på detaljer.

Jag vaknar en halvtimme tidigare än vad jag brukar och tänker jippie äntligen i tid tills skolan. Fast ändå slutar det alltid med att hejåhå, "förlåt för jag kom försent."

Jag tänker, hmm idag behöver jag inte ta av skorna hoppas jag. Självklart så stöter jag på ett tillfälle jag måste göra det och självklart växer flera potäter på fötterna mina. Alltså haha, hur lyckas man ha hål i ALLA strumpor..

Jag sitter och har ett seriöst snack med någon och börja känna hur något irriterar mitt öga. Rätt tillfälle att släppa en dusch ner från ögonen liksom? Folk tror jag börjar storböla mitt i allt utan anledning jämt hahaha.

SKRATT SKRATT FNISS KNORR FNISS SKRATT KNORR FNISS SKRATT, behöver jag säga mer?


Crazy in love








I'm like a bird

Tänkte bara meddela att jag lever i högsta grad. Har varit en sjukt bra dag. Tills jag fick reda på att jag fått urinverksinfektion.. igen. Så nu käkar jag piller, tre om dagen. Kul?!
Nu pluggar jag spanska som jag inte har något intresse alls för. Tankarna flyger på annat hela tiden. Ska sova riktigt bra nu och är tillbaka imorgon kväll. Då ska jag försöka blogga massa.
Spenderar morgondagen med världens bästa pojkvän. Känns bra.


RSS 2.0