Sjuk tjej

Hallå sötnosar! Har varit hemma hela dagen för sjukan kom tillbaka.... lite smått sugit. Ändå har jag inte bloggat, men har helt enkelt inte haft någon ork. Gullig som Albin är så kom han förbi efter skolan och har varit här sedan dess. Sitter och fikar med honom och familjen nu men vi ska strax bädda ner oss, är så otroligt trött. Hoppas att jag kryar på mig tills imorgon.. har dansavslutning, ett år med baby och tänkte fira och gå ut på finrestaurang osv. 

Ha det bäst! Puss.

Lät du henne komma närmre, var hon vackrare än mig?



Vissa stunder kan det kännas ensamt
Och du undrar vad jag tänker på
Så jag håller hårt och kryper tätt intill dig
Som om hon skulle försvinna då

- Melissa Horn

Would you lay here with me?



DROP DEAD GORGEOUS

Låt det vara som i en film



En sjuk Beccis som bloggar nuuuuu. Har nysit 9483209 gånger bara idag och näsan rinner utan uppehåll och jag är hängigare än någonsin. Buhuhu hate it, ska krypa ner i min sköna säng strax. Albin och hans mamma var just här på vår ettårsmiddag. Supermysigt! Har ätit massa gott och suttit i timmar och bara pratat. 

Näää fyfan nu sjukar jag ner mig snart så säger godnatt nu, puss!

Ready to hit the city



Skjorta, Gina Tricot/ Skinnjacka, H&M/ Pälshalsduk, Farmors/ Ring, Åhléns/ Baslinne, Cubus

Träningen gick rent åt helvete haha! Nu är jag klar och ska bara packa ner det sista sedan in till staden där jag möter upp lite folk. Har kollat på idol och myst med familjen under kvällen istället. Har ni någon favorit? Inget jag följt precis, men har ändå fastnat för Moa, sjukt grym tjej det där!

Nu måste jag kila, ha en härlig fredagkväll!

And when I loose myself I think of you


Ska strax bege mig mot träningen och dansa asset av mig. Mhhhh gotta luuuv it! Ragga måste nog vara den roligaste dansen som finns, galet kul. Hur som helst, funderar på att dra mig mot en vän senare ikväll och umgås med ännu lite fler vänner och bara mysa med film. Hur bra passar inte det en sådan här höstig äcklig dag?

Jahapp, jag lyssnar på Tokio Hotel. Jag replayar gånger tusen. Slutar aldrig förvånas av mig själv haha verkligen inte mitt band om man säger så. Men den här låten dör man ju lite för varje gång man hör den!



NEW STUFF


Inskaffat mig lite nya smycken. Fjädrarna var i och för sig en tidig julklapp, jättefina tycker jag! Piffar upp vilken tråkig outfit som helst. Tog en kort runda in till staden med Niklas och Emma för någon timma sedan och fick med mig den så galet snygga ringen hem.. för bara 79 spänn! Gotta luuuv it.



The only people who never fail are those who never try






Hey your geourgous thing! Haha bloggar lite när jag har lust som ni märkt. Nu har min systemis blivit laddad igen så kan garantera er att det i alla fall blir lite mer nytt här än vad ni brukar hitta. Bloggen har ju bara stått här och samlat på massa damm!

Hejåhå redan december?! Tiden bara flyger iväg nu för tiden. Började faktiskt kika på julklappar idag med mina tjejer. Alltid så mycket som ska inhandlas! Håller tummarna för att snön kommer innan julafton i alla fall, för det är ju endå inte en redig jul utan? Inte för mig i alla fall. Nu ska jag unna mig ett skönt vaaaaarmt bad samtidigt som vår allas ovän Berit är på besök.

RSS 2.0