I hate it when I cought up my self thinking it was my fault, because I know it wasn't

Kom precis hem efter handlande. Hade tänkt träffa en fin vän men har inte hunnit idag. Ska nu promenera till ett par där jag ska äta middag. Så himla fint väder, för skööönt att man äntligen kan ha vårjacka. Vet icke när jag är hemma igen så sätter punkt för bloggen här idag. Haha typiskt mig.. ska vara där om tio minuter, sen like always! Hörs troligen imorgon, ha en bra kväll!


Bild från Melani och Tinas examen.

Fredagsmys med moder min

Dagens look


Skjorta, Gina Tricot// Spetströja, H&M// Skinnjacka, H&M// Jeans, Cubus// Tygväska, Top Shop// Örhängen, Köpenhamn - Körde på stram toffs idag, tycker det ser så fräscht ut till knäppt skjorta. Ett tips när ni har en bad hairday!

Kom precis hem från gymmet. Riktigt skönt! Har inte tränat på veckor nu eftersom jag hoppat dansen så många gånger pga olika anledningar. Så känns bra att vara igång igen nu. Var tal om fest i Borgholm ikväll, vet inte vad som hände med det egentligen. Skippar något sånt helt idag och tillbringar kvällen med finaste mammi och massa mys. Ska laga middag med henne nu, pasta och räkröra står på menyn, mums! 

Slänger in en riktigt go låt på det, som smekt mina öron massa under de senaste dagarna!



10 saker rikare

make a gif online

Grönt blommigt linne, Top Shop 300kr// Svart-vit blus, Top Shop 300kr// Marinblått-vitt linne med rosett i ryggen, Top Shop 300kr// Blommig skjorta, Primark 99kr// Chicago linne, Primark 30kr// Lil Wayne linne, Liten butik 250kr// USA linne, Primark 30kr// Typpåse, Top Shop (ingick)// Englandskal, Liten butik 50kr// Ring, Primark 30kr

Här får ni ett inlägg med all shopping jag fick med mig från London! Riktigt nöjd är jag och shoppingen som finns där lämnar en verkligen inte besviken. Har fått en ny favoritbutik - TOPSHOP! Kollat deras kläder på nätet men att gå i deras flera vånings varuhus med kläder, väskor, smink, skor, smycken osv är helt klart himmelriket. Över förväntan! Oxfordstreet som var fullproppad med massa affärer behöver man flera dagar till för att hinna med det mesta eftersom den är flera kilometer lång. Men kan inte säga annat än att jag är nöjd, mer än nöjd är jag!


På hemmaplan igen


Albin, jag och mammisen i centrala London efter fint restaurangbesök.

Kom hem i förrgår från en av de bästa resorna jag gjort i mitt liv. Har haft helt underbart med mina käraste! Mycket shopping, uteliv, sevärdheter mm. Kommer ett helt inlägg senare med massa bilder osv till er som önskat.

Vaknade av att Leonora ringde igår morse och undrade om jag ville till stan med henne. Mötte Ergime och henne i sporthallen och kollade lite fotboll. Gick sedan till stan och åt på Thaisilk, mysigt! Har saknat tjejen mycket. För ett tag sedan stack Josse, så har bara gått en promenad och tagit det lugnt efter det. Sjukt vad dagen gått fort, snart sju ju. Ska städa lite och fixa iordning mig och som det ser ut nu drar jag mig in mot stan senare under kvällen.

Liten kort bloggpaus

Två outfits genom veckan

Dagens                                                                           Gårdagens

Outfit 1: Blus, Bik Bok// Jeans, Gina Tricot// Jeansväst, Gina Tricot// Baslinne, H&M
Outfit 2: Blus, Indiska// Jeans, Cubus// Halsband, Glitter



Det är galet vad skönt det är med lov! Äntligen lite avkoppling efter flera veckor i sträck med bara massa plugg. Har precis skrivit ner allt jag ska packa ner. Har endel saker kvar innan jag är klar. Ca 2 timmar tills tåget till Kastrup går där vi övernattar inatt. Flyget lyfter tidigt imorgon bitti. Så sjukt efterlängtat! Har med mig systemisen och digitalkameran så lär mycket väl ta massa foton, promise you! Shoppa ska jag med haha! Nu måste jag skynda mig så jag inte blir för sen.

Ha en toppen helg plus toppen lov för er som har det! Slänger in en toppen låt på det med haha.
Vi hörs inom kort, puss!



THE VALENTINES DAY



Åhåh en helt vanlig tisdag egentligen men har varit den bästa på länge! Alla är ju lite extra kärleksfulla, förstår inte varför egentligen? Alla dagar borde vara som alla hjärtans dag. Toppen skoldag, fika med pojken efter skolan. Kommer hem och hittar ett presentkort på Nordic från finaste kusinerna. Nu jävlar ska det pumpas haha! Sen kommer mammis hem med en chokladask. Hon är ju för söt! Och senare så plingar det på dörren och så är det blombud med en bukett från Albin. Ni gör mig så glad.

Nu ska jag iväg och dansa, om 10 minuter haha! Ute i sista sekund som alltid, brottom. Hoppas ni haft det underbart idag med era närmsta och käraste, kram till alla.

Young, wild and free



Insparken var nog en av de roligaste kvällarna under hela hösten! Riktigt goa människor. Ledsen för suddiga och onödiga bilder. Dock de enda som jag har som togs under kvällen.

Slutade tidigt idag, sjukt skönt! Sedan ringde Irma så där spontant haha så gick med henne till stan, tycker om henne. Kom hem för någon timma sedan, tänkte överraska familjen med middag. Haha jag agerande i köket är kaooooz men ja det blir väl toppen. Nu ska jag göra lite nytta, ha det gött!

Ska älska med denna låten, får öronorgasm



But when a good thing goes bad it's not the end of the world
It's just the end of a world, that you had with one girl
And she's the reason it happened, but she's overreacting
And it's all because she don't want things to change

I know things get hard but girl you got it, girl you got it, there you go
Can't you tell by how they looking at you everywhere you go
Wondering what's on your mind, it must be hard to be that fine
When all these mutha wanna waste your time
It's just amazing girl, and all I can say is

I'm so, I'm so, I'm so, proud of you


Mobilbloggar

Japp nu har även jag skaffat twitter precis som alla andra haha!



Ligger i min älskade skönaste säng så bloggar för första gången från mobilen faktiskt. Går sådär haha har försökt i minst en kvart nu. Har legat och znoozat en timma nu och bara lyssnat on tha music jag menar det är ju ändå söndag- Chillidill! Ska stiga upp nu och fixa lite gott käk.

Vi hörs väl senare ciao!

Oxford Street

Bildkälla, Google

Såhääär glad blev jag när jag kikade in på Kenzas blogg och fann detta svaret på en fråga från en annan person. Top Shop och Forever 21 har ju kläder att dö för. Så nu får jag skrapa ihop lite pengar på några dagar haha.


Frågan är bara: Hur fan ska jag skaffa pengar?!?! Haha..
Slängde snabbt ihop ett kollage med lite favoriter från Top Shop för inspiration.



Most people has someone they look up to



Finaste kusinerna! Bilder tagna från The studio på Melani och Tina.

Sitter hos min moster och känner matlukten från köket. Gott! Ska nämligen äta middag med släkten, inväntar tösarna här ovan också. Väldigt bra och lugn lördag måste jag säga. Kollar just nu på lite heminredningssidor, så sugen på att göra om. Åtminstånne mublera om, skönt med nytt ibland. Jag tröttnar så fort haha. Nu ropar dom att middagen är klar så får dra mig, puss ha en trevlig kväll!

I know you like, So come on push it on me


Bild från förra helgen på Melli, Tova och mig.

Mest efterlängtade dagen på veckan helt klart! Har massa och fixa nu i två timmar, sedan daaaaaaaans. Så underbart, kan dansa varje dag varje vecka. Gotta luuuv it! Ska bara mysa med pojken hela kvällen, sover där också så bloggar antagligen inget mer. 

HAHAHAHAHA kan inte sluta garva åt denna videon, gick i sjuan eller åttan då tror jag? Lagt ut den flera gånger innan. Mh man märker ju vem som är jag i slutet.. haha.. ingen kommentar på det.



Looked her way, like she's a candidate

Två outfits genom veckan

Outfit 1: Linne, Carlings// Kavaj, H&M// Jeans, Cubus// Väska, Accent// Örhänge, Gina Tricot// Armband, Från Albin// Huvudvärmare, Okänd
Outfit 2: Avklippt jeansjacka, Gina Tricot// Tröja, H&M// Jeans, Vila// Halsband, Sri Lanka

Hej alla finingar! Har no time at all att lägga på bloggen egentligen. Var inte hemma förän fem idag tror jag har bara hunnit ta mig lite käk och suttit här ett tag, måste nu återgå till böckerna. Haha avlider, sjuuuuuuukt. Hur som, upptäckte nyss att några av de senaste inläggen är försvunna? Wtf vet icke heller why, promise to ta igen det. Måste kila nu, puss!

Ja jag borde variera lite bättre haha men denna får göra mig sällskap all night long.


RSS 2.0