Bloggpaus

Hahaha fina tjejer det därrrrrrrr. Från bröllopet i sommras. Var hos Melanikusinvitamin igår och sov där. Riktigt mysigt, och vad jag tycker om de två systrarna mycket! Världens goaste kusiner. Kärlek till dom. Hahaha diggar Melanis lilla tunga som sticker ut där.
Yeyeeeeeeeeeeeeee ber om ursäkt för sämsta uppdateringen. Är uppbokad jämt. Men i alla fall, blir troligen inget bloggande under hela lovet, är hemma endast en dag. Upp till Värmlandddd nu och träffa min fina farmor&farfar. Sedan mot Holsby. Men kommer tillbaka med massa nytt sen, systemisen är med hähä. Ni får ha ett sjukt bra lov och tjocka er med massa påskgodis, det ska i alla fall jag. Pussspusssssssss!

Du vet inte ett skit om mig

Riiiiiiigt bra dag måste jag säga, som bara sjönk mot botten sen, hårt och fort! Beccis dåliga humör som varit på semster i ett antal månader kom på besök idag. Inte särskillt välkommen men tackar och bugar för att det gav sig av efter en stund  Ska ägna kvällen åt att ringa älskling som jag verkligen saknar för mycket, min kusin som jag ska sova hos imorgon och plugget. Ser fram emot ett efterlängtat lov! Himlaaaaaaaaa härligt med solen som pricken över i:et

Och allt bara sa poff smack

Idag är det måndag, en helt okej en faktiskt!  Vädret kan man ju verkligen inte klaga på  Har solat endel och pluggat i det fina, underbart säger jag bara. Så har varit duktigduktig, toppade allt med glass i stora glass! Bättre kan det knappast bli  Ska alldeles strax trippa mot min käraste säng och drömma mig bort.  Underbart!

Weheartit

weheartit



OHBOY VILKET VACKET VÄDER

Gryyyyyyymt fint väder så drar mig utåt för att steka i det fina med sommarmusik och drar mig senare mot Mellllsannnn och umgås med den tösen. Härligt härligt härligt. Livet är härligt härligt härligt. Jo men solbrillorna på nu och ut och gliderrrrr. Skruvar på det högsta och låter verkligheten stanna till för en stund. Fan så gött!
Snart festival med Hanna också, gamla traditioner bryter man inte ne!
Nawis, jag tycker om henne, mycket ♥

NEW STUFF

Lite nya grejer jag köpt på senaste tiden. Eller ja, jag fick båda klänningarna från min moster och kusin, dom snällisarna. Skjortan fick jag för 25 spänn.... ja jag måste erkänna att jag borde  få ett pris i att hitta billiga grejer! Sen lite smågrejer så där, måste tipsa om olivgrejen till ansiktet. Sjukt bra är den. Finfina tavlor tycker jag, lite smått gulliga så där. Måste tillägga att jag hade en trevlig kväll igår, och att jag har världens bästa pojkvän och världens skönaste föräldrar hehe. Ne men duschen nu, ciaooooooo!

It's still me

I can tell
I can tell how much you hate this
And deep down inside you know it's killing me
I can call
Wish you well and try to change this
But nothing I can say would change anything
Where were my senses?
I left them all behind
Why did I turn away?
Away
I wish I could save you
I wish I could say to you
I'm not going nowhere
I wish I could say to you
It's gonna be alright
I can tell
I can tell how much you hate this
And deep down inside you know it's killing me
I can call
Wish you well and try to change this
But nothing I can say would change anything
Where were my senses?
I left them all behind
Why did I turn away?
Away
I wish I could save you
I wish I could say to you
I'm not going nowhere
I wish I could say to you
It's gonna be alright

Saknis på det

Ojojoj vilken sugig bloggvecka det varit! Har haft massa annat för mig som kommit före. Men nu ska jag försöka ta tag i det. Hade dans igår och var på Albins klassfest en stund, riktiiiiiiiigt skön klass måste jag säga! Idag hade vi skola, fifannnn upp klockan 07.00 en lördag känns ju lite sådär, men lediga på torsdag gör det bättre! Kom hem från en promenad med pappsen för en stund sedan, och snackade nyss i telen med min fina kusin en bra stund. Nu inväntar jag älskling så drar vi mot berga för grillning med stora feta släkten! Men innan allt -  Städning!!!!

I said te amo

BECCCCCAAAAA ♥ MODEEEEKUNGEN
Åh är helt kär i Modekungens smycken. Riktigt snygga och fräna! Älskar det lite annorlunda över dom. Nästan så att man själv funderar på att klicka hem något. Kan piffa upp många tråkigt outfits. Dock ett minus för det högre priset. Här har jag valt ut lite favoriter.

I will cry later

Nawis, Bex look ikvääälllll. Körde på red lips senare mot kvällen. Har nämligen nyss kommit hem från en lyckad kväll i folkets park med massa andra nio klassare. Har dansat bugg, vals och foxtrot. Gick väl som det gick..... lite feltramp på fleras fötter och dans med en superduktig så kan man inte själv något så lyckades jag ändå slingra mig ur allt och allt blev riktigt bra! Linn och jag pumpade på rejält mot slutet, så det ska vara ju! Hon skulle sovit här men blev dock inte så nu. Sängen ropar "BECCCIII KOMMSI KOMMSII", så nu trippar jag mot dasset och gör mig i ordning för en god natts sömn.
Riktigt dålig uppdatering op senaste tiden. Other stuff you know. Imorgon träffar jag världens finaste pojkvän.... lovely.

Smiley face

Nämen kolla vilka snajsiga höstbilder man hittade. Kom just hem från en härlig promenad i det vackra vädret med världens finaste mamma. Tycker om henne muchomucho. Ska nu hoppa in i duchen, bestämma kläder till morgondagens findans i folkets park, frächa upp mig och ringa min fina. Hade 3 timmars dans i skolan idag - bugg, foxtrot och vals. Är galet bra nu... fast. Det kan ju disskuteras. Ah men Linn sover här imorgon och vi ska ha det riktigt kul. Inga lektioner i skolan imorgon heller. Det blir en bra dag!

HÅRTIPS!

Får många gånger fått frågor om mitt hår... om det är löshår, hur jag fått det så långt osv. Fick även frågor om det på frågestunden. Därför lägger jag nu upp ett inlägg till alla er som undrat och hoppas ni tycker om det! Följer dock inte detta hehe ne, har bara blivit så med tiden I guess.




Borsta aldrig håret när det är blött. Det är elastiskt och mycket skörare! Försök istället att reda ut det med en bredtandad kam och hantera det försiktigt. Håret mår bättre av att bli borstat när det är torrt.



Ha alltid håret i en fläta när du ska sova, det gör så att håret inte blir trassligt och sliter i onödan. Fössök också att ha håret uppsatt ganska ofta, det skyddar hårtopparna. Jag brukar ha flätat under nätterna så ofta jag kan. Eller jag har börjat med det på senaste tiden. Mycket svårare för att bli tovor och de dagarna jag inte har ork till att platta så kör jag på de fina lockarna som flätorna ger. 



Eftersom håret växer ca 1 cm i månaden kan du inte gå till frisören och klippa av 3 - 4 cm av ditt hår. Då kommer det aldrig att bli längre. Så klipp bara liiiiiite. Men det är viktigt att få av det slitna så håret mår bra och försök klipp regelbundet.... shhhh, jag suger på det.



Fönen och plattången är en redig bov för ditt hår. Försök att använda dem så lite som möjligt och låt håret självtorka. Även färgningar sliter på ditt hår. Blonderingar och blekningar är värst. Om du väl ska färga eller slinga så gör det helst hos frissan.



Håret ska du helst duscha ca var tredje dag. Om du har problem med fet hårbotten kan du använda ett torrschampo. När du duschar ska du använda ytterst lite schampo och mycket med balsam. Schampo sliter på ditt hår. Dock behöver du tvätta håret oftare ju längre hår du har eftersom det samlar upp orenheter och man svettas mer.

 

 

 

 




You're the reason i come home

You're the reason I come home.
You're the reason I come home my love
You're the reason I come that when everything I know falls apart
You're the reason I come home
Min kärlek, min framtid ♥

Saker du kanske inte visste

Hahahaha skattissssbild.

She's like a star

Hahaha posarnaaaaaa, ne men den är sweet tycker jag. Från i sommras innan vi skulle på konsert. Igår var det lördaggggg. En mycket fin lördag med strålande väder och humöret på topp! Åkte till Öland med familjen på en liten shoppingrunda. Senare kom älskling en stund så gick vi ut på en härlig promenad och till sist kom Fia. Hon är jättemegasuper bra! Vi satt med musik och gottigott, nerslängda i soffan och snackade i timmar, hela kvällen. Sånt är alltid skönt  Lyckad lördag.

Modekungen

Utvalda snygga plagg från modekungens hemsida! Dom har riktigt grymma kläder, lite annorlunda tycker jag. Kärlek till deras smycken ocksåååååå. Ska sätta ihop ett kollage på mina favisar så ni får se. Här är i alla fall några grejer som jag fastnat för och inte skulle tacka nej för hihi.

My fear of losing you

Säg det, igen. Säg det till mig,... snälla.
Nej, sa hon. Jag älskar dig. Mer än någon annan.
Hur fan tror att det hjälper, skrek jag. Hur fan hjälper det? Du gör det bara värre.
Hur fan kan jag göra det värre? skrek hon tillbaka. Ska jag säga att allt var en stor bluff?
Ja säg det, skrek jag.
Varför då?
För att det känns bättre, svarade jag.
Varför då? frågade hon.
Inte ett ord.
Tårarna brände bakom ögonlocken.
Trasig.
Uppriven inifrån.
Jag såg på henne.
Där stod hon
samma ögon
men ändå inte.
För att det känns bättre att veta att jag aldrig hade dig
...än att jag hade dig och förlorade dig, viskade jag.
Men så var det inte, sa hon och tårarna rann ner för hennes kinder.
Jag älskade dig.
mer än någon annan.
Nu rann det ner för mina kinder med.

Oh my love

Kollade igenom mitt arkiiiiiiiv och hittade dessa tre bilder från midsommar! Verkligen den bästa midsommaren och sommaren överhuvudtaget. Längtar sönder till skolan är slut och allt nu. Dock utan min finaste typ halva sommaren drar ner det roliga ganska myckettttttttt.
En bra fredag har det varit och spenderade eftermiddagen i staden med mina underbara tjejer en stund och sedan mot dansen för att shaka med Hildaaaaa en stund! Ytterst trevligt måste jag säga. Har haft en lugn kväll och ska sakta dra mig mot min älskling nr 2- sängen. För jävla underbart. Godnatt, ska vara duktigare med bloggningen imorgon. Kanske bara.

Maybe we'll find something better

Hehehe känner att jag måste ta lite nya bilder snart. Men här är två bilder som jag är riktigt nöjd med i repris i alla fall! Min älskade gura och mitt klockur som jag fått av världens mest underbara och saknade farmor. Åh vad jag så jävla mycket vill vara hos henne just nu. Skulle typ ge vadsom för det. Menmen.
Dålig dag har det varit och kom hem för någon timme sedan och vad har jag gjort? Inte ett skit. Slog nyss en pling till Albin så förhoppningsvis får han komma hit i rustning och allt och rädda min dag.

Do it like dudeeee

Tjenixeeeeen! Kom just hem från en underbar dag med min kärlek. Vi har 4 månader idag, de bästa någonsin. Jag är kärare än någonsin och det känns såhäääääääär bra! Helt sjukt. Han är min pärla. Var även på gymnasiegrejs på Stagg där jag förmodligen kommer gå. Känns faktiskt helt ok. Fia, Ritza och jag gick typ vilse 201293 gånger kändes det som, men sånt lär man sig förhoppningsvis sen heheheh. Hoppas man kommer i en bra klass och så också. Men ja som jag sa innan, annars känns allt toppen! Seyaaaaaaaa, pugget nu ni vet.

Kändisklassen!

Hehehehe fast bara lite! Var med i tidningen med min sötisklass. Det roliga var att jag inte upptäckte det själv utan en kompis bara "fin du var i tidningen!".... då blir man ju lite vaaaaaaa vad menar du nu. Ah men lyckligtvis snattade jag Elisabeths tidning och slog upp på direkten. Kulig grej det där!

I wanna bang with your body yo


SPRING IS HERE

Idag har jag stannat hemma för mådde inte bra när jag vaknade. Känner mig något bättre nu men får se om det blir någon skola imorgon. Bud på att tralla ut på bakgården i en solstol och steka en stund  Riktigt härligt väder, tråkigt och bara hänga här hela tiden. Eller så tar jag en tupplur trots att jag sov till 12 hehehe.
Ska bara säga att jag lägger ner min frågestund och list grej också. Orkar verkligen inte med det. Men lova att svara på frågorna ni ställt då&då och slänga in en sån dära list grej när jag har lust  Ska ta mig en fika i solen och plugga nu, ciaoooooooo!

Pyssel och grejs

Fia och jag fick en suuuuuper idé när vi fotade här om veckan."VI KLIPPER AV VÅRA TRÖJOR!" Så gjorde vi det bara sådär. Och det blev riktigt bra faktiskt. Dom kostar ju ganska mycket i butiken så why not  Supersnyggt till solkyssta ben och ett par shorts och lite bar mage i sommar! Du behöver bara en sax och lite tålamod.
Resultatet:

Every beat of your heart

Every beat of my heart, you know I feel it boy.. no matter how far we are.
Älskar min pojk.
Nawiiiiiiiiiiiiiis söt bild på oss! Hade typ den bästa kvällen på läääääänge länge länge i lördags. Riktigt lyckat! Måste säga att jag har en riktigt skönnnn släkt och hahaha endast Albin kommer få se dom så! Vi grillade godaste köttet ever och humöret var på topp. Drogar låten där uppe som Binnbinnnn visade för mig, sommrigt och braaaa och bra finistextttt! Allt känns tummen upp nu, livet rullar på braaa.

Like we used to do

Klänning, JC/ Strumpbyxor, H&M/ Väska, Lindex/ Solbrillor, Indiska

Hade det underbaaaaaaaart hos Linn igår. Hon bara på morgonen "frukosten är klaaaar Becca!". Så kom jag ut i köket så hade hon gjort värsta fina frukosten med mixade bär till smoothie. Är hon gullig eller?!!!!!! Blev ingen fotning igår, hade ingen kamera hehe  Åkte istället runt med hennes moppe lite här och där och måste medge att det är för himla kuuuul!
Igår kväll kom min fina hit med sin mammi på fika. Mysigggggt, så det ska vara ju! Väntar på honom nu ocksååå. Har klätt upp mig med klänning och hela köret för det väntas gäster och grillfest, awesuuume 

RSS 2.0